.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2013 11:35

Husqvarna TC 300 – Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση

 

Στο Motocros Of Nations

 


Υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας στη δίχρονη τεχνολογία, η Husqvarna είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο μοντέλο Husqvarna νέας γενιάς που κατασκευάστηκε – το εργοστασιακό TC300 – και παρουσιάστηκε στο Motocross of Nations, στο Teutschenthal, στη Γερμανία στις 28 Σεπτεμβρίου.

Στα χρώματα της επίσημης ομάδας

Προσφέροντας μια σημαντική πρώτη ματιά στα νέα μοντέλα Husqvarna 2014, των οποίων η επίσημη παγκόσμια παρουσίαση θα γίνει στις 5 Οκτωβρίου στο Uddevalla της Σουηδίας, το TC300 είναι ένα παράδειγμα των μοτοσυκλετών που θα έχουν στη διάθεσή τους οι εργοστασιακοί αναβάτες που θα αγωνίζονται στο πρόσφατα ανανεωμένο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross 300cc.
Καλή ισορροπία μεταξύ ισχύος και κόστους
Η μοτοσυκλέτα που παρουσιάστηκε στο Teutschenthal είναι το νέο δίχρονο TC250, μεγαλωμένο στα 300cc με αξεσουάρ που θα είναι σύντονα διαθέσιμα στην γκάμα προϊόντων Husky Power. Η μοτοσυκλέτα έχει τα χρώματα της επίσημης ομάδας Husqvarna Factory Racing και βέβαια έχει πολλές τεχνικές αναβαθμίσεις ανάμεσα στις οποίες είναι το υποπλαίσιο από ανθρακονήματα, η εξάτμιση Akrapovic, τα κέντρα των τροχών και οι πλάκες του τιμονιού από αλουμίνιο δουλεμένο σε CNC και οι αναρτήσεις της WP.
Η Husqvarna θα υποστηρίξει ενεργά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Motocross 300cc και την ευρύτερη χρήση των δίχρονων κινητήρων. Προσφέροντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά επιτάχυνσης, εύκολα προσβάσιμη δύναμη, και αύξηση κυβισμού, εύκολη συντήρηση και μικρές διαστάσεις η Husqvarna είναι απόλυτα προσηλωμένη στους δίχρονους κινητήρες.

Οι δηλώσεις του Beirer

Pit Beirer – (Head of Motorsport): “Η Husqvarna προωθεί και υποστηρίζει το νέο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα δίχρονων 300cc διότι πιστεύουμε ότι θα είναι μια πολύ καλή κατηγορία για νέους ταλαντούχους αναβάτες. Προσφέρει πολύ καλή ισορροπία μεταξύ της αγωνιστικής απόδοσης και του κόστους. Προς το παρόν είμαστε μέσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με μια εργοστασιακή ομάδα, όμως είμαστε σε επαφή με πολλούς αναβάτες, μέσω των υποκαταστημάτων μας και έχουμε πολλές αιτήσεις σε σχέση με τις δίχρονες μοτοσυκλέτες για το νέο θεσμό. Στο κοντινό μέλλον, θα δείτε πολλές δίχρονες μοτοσυκλέτες να συναγωνίζονται, όχι μόνο στο νέο πρωτάθλημα αλλά και στις πίστες όλου του κόσμου.”

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Motocross TC 300 2014! Husqvarna Motocross 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon