.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 11:02

Husqvarna Enduro 2014

 

Έτοιμα τα νέα δίχρονα και τετράχρονα

 


Όπως είχαμε ανακοινώσει και περιμέναμε, στο τέλος της χρονιάς αναμενόταν να παρουσιαστεί η νέα σειρά των Enduro Husqvarna, η οποία θα ήταν ουσιαστικά η γκάμα των Husaberg που γνωρίζαμε έως και φέτος, με διαφορετικούς χρωματισμούς. Έτσι, ξεχνάμε τα δίχρονα και τετράχρονα Husqvarna WR και TE που γνωρίζαμε έως και το 2013, και για το 2014 έχουμε νέα σειρά. 

Ανάρτηση με μοχλισμό

Οι νέες μοτοσυκλέτες της Husqvarna είναι οι τελευταίες της Husaberg – οι τελευταίες της KTM τέλος πάντων, με διαφορετικούς χρωματισμούς, με λευκό πλαίσιο και λευκά πλαστικά περιφερειακά.
Όλη η γκάμα, από 125 δίχρονα, 250 και 300, αλλά και 250 τετράχρονο, 350 και 450, αλλά και 501.
Όλα τα νέα μοντέλα διαθέτουν αναρτήσεις της WP, με τα μπροστινά συστήματα να είναι 4CS, ενώ τα αμορτισέρ, διαθέτουν μοχλισμό, όπως στα Motocross KTM των τελευταίων ετών.
Είναι μία αλλαγή που θα εκτιμηθεί από τους ήδη κατόχους KTM ή Husaberg τελευταίας γενιάς, και πολύ πιθανόν να οδηγήσει αγοραστικό κοινό στις νέες Husqvarna.
Όλες τους διαθέτουν μίζα, εκτός από το δίχρονο TE 125, ενώ οι βασικές τους διαφορές οπτικά σε σχέση με τα KTM / Husaberg – τα τελευταία σταματάνε φέτος την παραγωγής τους, είναι οι χρωματισμοί, και λίγο τα πλαστικά περιφερειακά.

Πλαστικό υποπλαίσιο

Το υποπλαίσιο παραμένει στα νέα Husqvarna κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά, όπως στα τελευταία Husaberg.
Οι νέες Husqvarna θα πωλούνται μέσω του δικτύου της Husqvarna σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα θα αντιπροσωπεύονται από την KTM SEE, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το δίκτυο διάθεσης.

Φωτογραφίες οδήγησης

Στατικές φωτογραφίες

Video

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2013 12:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Motocross 2014 Husqvarna 2014 – Ετοιμάζει νέο μοντέλο »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon