.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 07:44

Husqvarna Norden 901 2024 - Νέα χρώματα, περισσότερη τεχνολογία

Το Husqvarna Norden 901 το οποίο είναι το κορυφαίο μοντέλο της σουηδικής μάρκας και για το 2024, αλλάζει στους τομείς των χρωμάτων και των ηλεκτρονικών.

Το πιο ταξιδιάρικο alter ego του KTM 890 Adventure, μηχανικά και εξοπλιστικά έρχεται σχεδόν αυτούσιο για το 2024 με πρώτη πρόδηλη αλλαγή το νέο γκρι και κίτρινο χρώμα. Δεύτερη ορατή αλλαγή για το νέο Norden, είναι η διαφοροποιημένη εξάτμιση, που έρχεται στο όνομα των προδιαγραφών του Euro5+.

Οι υπόλοιπες βελτιώσεις έρχονται… υποδόρια, όπως η νέα θύρα USB, τα νέα προειδοποιητικά φώτα κινδύνου που συνοδεύουν τη μοτοσυκλέτα 2024 και συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας του αναβάτη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά και το traction control που διαθέτει πλέον την επιλογή «Explorer Mode», η οποία παρέχει πρόσβαση σε 10 διαφορετικά επίπεδα ολίσθησης του πίσω τροχού.

norden24c.jpg

Τα παραπάνω συνοδεύονται μεταξύ άλλων από το Cornering ABS της Bosch, με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα όπως προείπαμε να παραμένει γνώριμη. Υπενθυμίζουμε πως το Norden «ζωντανεύει» από ένα κινητήρα 889 κ.εκ. με μέγιστη ισχύ 105 ίππων και ροπή 10,2 κιλών. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Apex της WP παρέχει εξαιρετική άνεση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, με τη μοτοσυκλέτα να διαθέτει επίσης τέσσερις επιλογές οδήγησης (Street, Rain, Offroad, προαιρετικά Explorer) γκάζι Ride-by-wire με ρυθμιζόμενη απόκριση (στη λειτουργία Explorer), Quickshifter, συμπλέκτη PASC Slipper κ.α.

Το Norden 901 του 2024 αναμένεται στις εκθέσεις πιθανότατα από το πρώτο δίμηνο του νέου έτους, ενώ μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε τη δοκιμή του τρέχοντος εδώ.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 08:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon