.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 13:25

Husqvarna Minicycles 2024 – Νέα γενιά με σημαντικές αλλαγές

Πλήρως νέα τα μικρότερα TC 50 και 65, για πρώτη φορά με δυνατότητα προσαρμογής των εργονομικών χαρακτηριστικών τους.

Η Husqvarna Motorcycles παρουσίασε την γκάμα minicycles για το 2024. Τα δύο μικρότερα μοντέλα – το TC 50 και το TC 65 – είναι ολοκαίνουργια και, για πρώτη φορά πλήρως ρυθμιζόμενα σε μέγεθος, με πολλαπλές τεχνικές βελτιώσεις που υπόσχονται καλύτερη απόδοση και αξιοπιστία. Επιπλέον, το μεγαλύτερο TC 85 διαθέτει «την πιο πρόσφατη τεχνολογία και εξαρτήματα δοκιμασμένα σε αγώνες, για να δώσει στους επίδοξους νέους ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους».

Το μικρότερο μοντέλο της γκάμας, TC 50, θέλει να φέρει τις δυνατότητες των μεγαλύτερων μοτοσυκλετών, στους μικρότερους αναβάτες. Χρησιμοποιώντας στατιστικά επιστημονικά δεδομένα σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού, η Husqvarna δηλώνει ότι η εργονομία έχει τελειοποιηθεί για τους μικρούς αναβάτες και με ρυθμιζόμενα πλαστικά τμήματα, ανάρτηση WP και πολλαπλές θέσεις τοποθέτησης τιμονιού, τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με το TC 50 καθώς αναπτύσσονται σε μέγεθος.

Husqvarna TC 50 2024

Το TC 65 προσφέρει τις ίδιες επιλογές προσαρμογής/ρυθμισιμότητας με το TC 50. Επίσης, φέρει ένα νέο, πιο συμπαγές και πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ WP, με λιγο μικρότερη διαδρομή για τη βελτίωση της ισορροπίας του μοντέλου, ενώ χάρη στην αναθεωρημένη θέση στερέωσής του στο νέο πλαίσιο, απορροφάται πλέον περισσότερη ενέργεια για μεγαλύτερη άνεση. Μαζί με αλλαγές στον κινητήρα, μεταξύ των οποίων, νέο συμπλέκτη DS και ατσάλινη καμπάνα, πιο ανθεκτικό κιβώτιο ταχυτήτων και μηχανουργικά κατεργασμένους στροφαλοθαλάμους, η απόδοση του TC 65 στην πίστα στοχεύει σε υψηλότερο επίπεδο για το 2024.

Κοινές αλλαγές τόσο για το TC 50 όσο και για το TC 65 συμπεριλαμβάνουν: νέα εξάτμιση, αλλαγές στην τροφοδοσία αλλά και νέα μαρσπιέ, με στόχο την ενίσχυση της απόδοσης και της οδηγησιμότητας, ενώ τα πλήρως νέα πλαστικά και τα γραφικά, εμπνέονται από τα μοντέλα πλήρους μεγέθους. Κάθε μοντέλο είναι εξοπλισμένο και φινιρισμένο με εξαρτήματα από κορυφαίες μάρκες εκτός δρόμου, όπως μπουζί BRISK, φρένα Formula, ελαστικά MAXXIS, λαβές ODI και φίλτρα Twin Air.

Η ολοκλήρωση της σειράς minicycles είναι το TC 85. Συνεχίζοντας να είναι ιδανική πλατφόρμα για τους αναβάτες που προχωρούν από το TC 65 πριν μεταβούν σε ένα μηχάνημα πλήρους μεγέθους, το TC 85 θέλει να προσφέρει στους νέους τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, χειρισμού, και αξιοπιστίας.

Οι αλλαγές στα μοντέλα Husqvarna Minicycles 2024 με μία ματιά

  • Νέα γραφικά, με γκρι και κίτρινα χρώματα
  • Νέα πλαστικά που βασίζονται σε μορφή, σε αυτά των μεγαλύτερων μοντέλων
  • Βελτιωμένοι κινητήρες στα TC 50 και TC 65, για ευρύτερη και ισχυρότερη απόδοση ισχύος
  • Νέο πλαίσιo στα TC 50 και TC 65, με στόχο την καλύτερη συμπεριφορά
  • Νέα τιμόνια αλουμινίου στα TC 50 και TC 65 – ενημερωμένη στροφή για εκσυγχρονισμένη αίσθηση
  • Ρυθμιζόμενη εργονομία – επιτρέπει στα TC 50 και TC 65 να προσαρμόζονται για κάθε αναβάτη, αλλά και εξαρτήματα Premium ποιότητας
  • Εύκολα ρυθμιζόμενα πιρούνια WP XACT και αμορτισέρ XACT PDS – βέλτιστη απόδοση και χαμηλό βάρος
  • Ελαστικά MAXXIS MAXXCROSS MX-ST
  • Eξαρτήματα φρένων Formula υπο υπόσχονται την κορυφαία ισχύ ακινητοποίησης της κατηγορίας.
  • Σύστημα υδραυλικού συμπλέκτη τύπου TC 65 και TC 85
  • Κάλυμμα σέλας υψηλής πρόσφυσης σε όλα τα μοντέλα
  • Μαύρες ζάντες Excel και κέντρα CNC στο TC 85, για χαμηλότερο μη αναρτώμενο βάρος και αύξηση της σταθερότητας.

Τα μοντέλα Husqvarna Minicycles 2024 θα είναι διαθέσιμα, στο δίκτυο αντιπροσώπων της Husqvarna, εντός του τρέχοντος μήνα (Οκτώβριος 2023). 

Husqvarna TC 65 2024

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 13:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon