.
Κατηγορία Husqvarna
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 10:12

Husqvarna Enduro Pro 2024 - Δύο νέα μοντέλα, νέα φιλοσοφία

Παρουσιάστηκαν οι TE300 Pro και FE350 Pro, σχεδιασμένες από το μηδέν και με σημαντικές βελτιώσεις στο σύνολο τους.

H Husqvarna παρουσίασε τις νέες μοτοσυκλέτες της σειράς Enduro Pro 2024, τα νέα μοντέλα TE300 και FE350, με δίχρονο και τετράχρονο κινητήρα αντίστοιχα. Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες είναι «ανασχεδιασμένες εξολοκλήρου» με στόχο την επίτευξη της απόλυτης απόδοσης, για απαιτητικούς αναβάτες με μεγάλη εμπειρία και φιλοδοξίες. Οι αλλαγές στις μοτοσυκλέτες ξεκινάνε ριζικά, με την χρήση νέων πλαισίων, υποπλαισίων, τμημάτων πλαστικών, αναρτήσεων αλλά και φρένων.

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις των μοντέλων ανήκουν στην σειρά XACT της WP, με το πιρούνι να διαθέτει και μεσαία βαλβίδα στα έμβολα, ενώ το αμορτισέρ να έχει ανασχεδιασμένο πιστόνι για μικρότερο βάρος, χωρίς να επηρεάζεται η διαδρομή 300 χιλιοστών που μπορεί να προσφέρει. Η σέλα και στα δύο μοντέλα είναι νέα, πολύ υψηλής πρόσφυσης, ενώ αλλαγές έχει και το εργονομικό τρίγωνο του αναβάτη, για καλύτερη επαφή των ποδιών του με την μοτοσυκλέτα. Η μείωση του πλάτους της μοτοσυκλέτας συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο της, κατά την οδήγηση σε όρθια στάση. Το εμπρός φωτιστικό σώμα είναι επίσης νέο, τεχνολογίας LED.

O δίχρονος κινητήρας 300 κυβικών του TE300 υπόσχεται την μεγαλύτερη ισχύ στην κατηγορία του, με ψεκασμό καυσίμου TBI – Throttle Body Injection, ενώ ο τετράχρονος 350 κυβικών της FE350 είναι επίσης νέος, σημαντικά μικρότερος και ειδικά μελετημένος ως προς την θέση τοποθέτησης του, για καλύτερη ζύγισμα της μοτοσυκλέτας. Νέα ηλεκτρονικά ελέγχου των κινητήρων με δύο χαρτογραφήσεις ισχύος χαρακτηρίζουν και τις δύο μοτοσυκλέτες, με την FE350 να φέρει και Traction Control αλλά και Quickshifter. Λοιπά εξαρτήματα περιλαμβάνουν τρόμπα συμπλέκτη και φρένα Brembo, δίσκους της Galfer, τροχοί Takasago EXCEL, τιμόνι ProTaper, ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Michelin και συνδυαστικό μπουτόν εκκίνησης/διακοπής λειτουργίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 10:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon