.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 07:48

Husqvarna EE 1.20 – Για εκκολαπτόμενους εντουράδες

Με την κυκλοφορία του EE 1.20 2023 από τη STACYC, υπάρχει πλέον ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ισορροπίας και στη σειρά της Husqvarna Motorcycles για μαθητευόμενους εντουράδες έως 12 ετών.

Απευθυνόμενο σε λιλιπούτιους αναβάτες, το ολοκαίνουργιο EE 1.20 της Husqvarna Motorcycles (rebranding της STACYC) επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη διαχείριση στο στρίψιμο του γκαζιού, με τα προηγούμενα EE 1.12 και EE 1.16 να ανταποκρίνονται ήδη στην πρόκληση για τους νεότερους «μαθητές».

Όλες οι δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την οδήγηση ενός μηχανοκίνητου δίκυκλου μπορούν να εξελιχθούν πάνω στο EE 1.20, καθώς μόλις ο νέος αναβάτης μπορέσει να… σπρώξει, να ισορροπήσει και να ανέβει πάνω του με την τροφοδοσία απενεργοποιημένη, είναι καιρός να ενεργοποιήσει και τον κινητήρα των 36 V για να μάθει τον έλεγχο του γκαζιού και να σηκωθεί με τα πόδια πάνω στα μαρσπιέ. Η δε μπαταρία, μπορεί να προσφέρει παιχνίδι και προπόνηση διάρκειας 30-60 λεπτών.

EEH2.jpg

Η λειτουργία Low/Training power περιορίζει την τελική ταχύτητα στα 16 km/h και με το βάρος του στα 15 κιλά, το EE 1.20 σπρώχνεται και σηκώνεται εύκολα. Με την προϋπόθεση ότι οι νεαροί αναβάτες έχουν ύψος 60εκ. ή περισσότερο, θα μπορούν να πατήσουν και τα δύο πόδια στο έδαφος. Καθώς η εμπιστοσύνη και ο έλεγχος αναπτύσσονται, είναι δυνατή η πρόσβαση σε δύο πιο γρήγορες ρυθμίσεις ισχύος, Med/Standard στα 24 km/h και 32 km/h στη λειτουργία High/Advanced.

EEH3.jpg

Το πλαίσιο είναι εξ ‘ολοκλήρου από αλουμίνιο συγκολλημένο με TIG, ένα μπροστινό πιρούνι Manitou J-Unit Machete με διαδρομή 80 mm απορροφά τους κραδασμούς, ενώ τα υδραυλικά φρένα εμπρός και πίσω εγγυώνται την ασφαλή ακινητοποίηση των τροχών των 20΄.

Ο καλύτερος ενδεχομένως τρόπος για να ξεδιπλώσει το καμάρι σας τα χωμάτινα ταλέντα του.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon