.
Κατηγορία Husqvarna
Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 11:30

Husqvarna FC 450 Rockstar Edition 2021 - Αισθανθείτε λίγο “Παγκόσμιοι”!

Όπως η KTM παρουσιάζει κάθε χρονιά την κορυφαία 450 SX-F Factory Edition, έτσι και η Husqvarna έχει το δικό της “ιερό τέρας” του MX, το υπέρτατο FC 450 Rockstar Edition, τη μοτοσυκλέτα βάσης για τους εργοστασιακούς αναβάτες της στα κορυφαία SX / MX πρωταθλήματα των Η.Π.Α.. Ιδού λοιπόν η έκδοση του 2021, κομπλέ με πολλά σπέσιαλ καλούδια.

Η τέταρτη γενιά της FC 450 Rockstar Edition έρχεται στον απόηχο της κατάκτησης του Πρωταθλήματος AMA 450MX του 2020, από τον Zach Osborne, καβάλα στο αντίστοιχο μοντέλο της περασμένης χρονιάς.

Το FC 450 Rockstar Edition του 2021 έρχεται εφοδιασμένο με το νέο σύστημα συνδεσιμότητας της Husqvarna, που μαζί με το Husqvarna app επιτρέπουν στον αναβάτη να αλλάξει τη συμπεριφορά του κινητήρα, ενώ προσφέρει και συμβουλές για τη ρύθμιση των αναρτήσεων.

Ο κτηνώδης και υπέρ-εξελιγμένος μονοκύλινδρος κινητήρας της μοτοσυκλέτας αποδίδει 63 hp, ενώ στα φρένα βρίσκουμε κορυφαίες μονάδες της Brembo, με την ίδια εταιρεία να είναι υπεύθυνη και για τον νέο υδραυλικό συμπλέκτη.

Η μοτοσυκλέτα έρχεται εφοδιασμένη με τελικό εξάτμισης FMF Racing Factory 4.1, σέλα με ραβδώσεις για εξαιρετικό κράτημα, κάλυμμα συμπλέκτη της Rekluse, εργοστασιακούς τροχούς, τιμόνι Pro Taper, carbon προστατευτική ποδιά, μπαταρία λιθίου, και Factory Racing CNC τιμονόπλακα με ρυθμιζόμενο offset.

Στις αναρτήσεις ξεχωρίζει το κορυφαίο WP XACT ανάποδο πιρούνι των 48mm, ενώ από τη μοτοσυκλέτα δεν λείπει το σύστημα holeshot για δυνατές εκκινήσεις στον αγώνα.

Τελειώνουμε με νέα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing γραφικά, και έτοιμο το πακέτο!

Η νέα FC 450 Rockstar Edition του 2021 θα είναι διαθέσιμη από τον Δεκέμβριο του 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το δίκτυο της Husqvarna, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon