.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 15:59

Husqvarna Norden 901 – Νέες φωτογραφίες από δοκιμές

Φρέσκια συλλογή φωτογραφιών απεικονίζει ένα Norden καθώς έγραφε χιλιόμετρα εξέλιξης.

Το πρωτότυπο Husqvarna Norden 901 έκλεψε πολλά βλέμματα στην περσινή EICMA στο Μιλάνο και πλέον όλοι το περιμένουν στην παραγωγή, ειδικά αφότου η άφιξή του επιβεβαιώθηκε πρακτικά και από τη μητρική εταιρεία, Pierer Mobility AG, σε συνέδριο συνεργατών της.

Η βάση της μοτοσυκλέτας είναι φυσικά το ΚΤΜ 890 Adventure, ενδεχομένως με αλλαγές στον τρόπο απόδοσής του, ενώ η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας που δοκιμάζεται εδώ δείχνει πάρα πολύ κοντά σε αυτή του πρωτοτύπου του 2019 – μείον τα γραφικά βέβαια, που εδώ απουσιάζουν.

Ένα κρίσιμο στοιχεία που δεν γνωρίζουμε είναι ο χρόνος άφιξης του Norden 901 στην αγορά, κάτι που εικάζουμε πως δεν θα είναι άμεσα, καθώς η λογική λέει πως δύσκολα η ΚΤΜ θα παρουσίαζε σε μικρό διάστημα δύο μοτοσυκλέτες θεωρητικά ανταγωνιστικές. Με δεδομένο πως μόλις πρόσφατα εμφανίστηκαν επίσημα τα νέα 890 Adventure, θα περιμέναμε να δούμε το Norden κάπου μέσα στο 2021 ως μοντέλο 2022.

Στο μεταξύ, απολαύστε το στις φωτογραφίες που δίνει σήμερα στη δημοσιότητα το γερμανικό περιοδικό Motorrad, στη σελίδα του οποίου φιλοξενούνται μερικές ακόμη επιπλέον εικόνες.

Πηγή: Motorrad

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 16:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon