.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 14:43

Husqvarna FC 450/ FC 250 Rockstar Edition 2024 – Με αγωνιστική αύρα

Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες της Husqvarna επικαλούνται τις αντίστοιχες αγωνιστικές motocross.

Η Husqvarna παρουσίασε τις δύο νέες FC 250 και FC 450 Rockstar Edition για το 2024. Στις προσφιλείς τακτικές των εποχών, πρόκειται για δύο special εκδόσεις των αντίστοιχων Motocross παραγωγής. Εμφανέστατα, είναι τα ειδικά γραφικά, τα νέα χρώματα και τα ειδικά αξεσουάρ με αγωνιστικές καταβολές – ας δούμε πιο αναλυτικά.

Αρχικά, τα μοντέλα φέρουν το νέο πλαίσιο του 2024 και αναθεωρημένες ρυθμίσεις αναρτήσεων, μαζί με τροχούς Excel και μαύρα ανοδιωμένα κέντρα, νέες τιμονόπλακες Factory Racing και σιγαστήρα εξάτμισης FMF Racing Factory 4.1. Τα μοντέλα φορούν επίσης το νέο σύστημα Connectivity Offroad Unit, που συνεργάζεται και με σύστημα GPS και συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη. Ενδεικτικά, μερικές από τις δυνατότητες που το σύστημα ξεκλειδώνει, είναι η ρύθμιση χαρτογραφήσεων για τον κινητήρα, ρύθμιση στα ηλεκτρονικά βοηθήματα και στο Quickshifter, καταγραφή δεδομένων οδήγησης και απόδοσης μέσα από τον πομποδέκτη GPS και άλλα. 

Τα υδραυλικά συμπλέκτη και φρένων παρέχει η Brembo, ενώ οι αναρτήσεις είναι της WP, της σειράς XACT – με εμπρός πιρούνι ελατηρίου αέρος. Παράλληλα, οι μοτοσυκλέτες έχουν σύστημα αγωνιστικής εκκίνησης Holeshot στον βασικό εξοπλισμό, μαλακά γκριπ της ODI, κάλυμμα σέλας GUTS υψηλής πρόσφυσης, τιμόνι Premium ProTaper με προστατευτικό, carbon-composite προστατευτική ποδιά κινητήρα και εμπρός δίσκου φρένου, αλλά και μίζα. Τα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2024 -αναμένονται αναλυτικότερες πληροφορίες διάθεσης και οι τιμές τους, για την χώρα μας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 14:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon