.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 10:30

Husqvarna Svartpilen 701 Spy Pics!

 

Ολοκληρώνεται η γκάμα στα Husqy “βέλη”

Αυτό που ξεκίνησε συγκρατημένα η Husqvarna με το πρώτο concept Vitpilen το 2016, πλέον έχει ως αποτέλεσμα τρία μοντέλα παραγωγής, τα Vitpilen 401 & 701 αλλά και το Svartpilen 401. Τι έλειπε λοιπόν από αυτή την γκάμα μοντέλων για να ολοκληρωθεί; Μα φυσικά η 701 έκδοση του Svartpilen, την οποία ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε σε δοκιμές, με την εικόνα να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την παραγωγή της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, που φαίνεται ολοκληρωμένη.

Τα Svartpilen (μαύρα βέλη) είναι ουσιαστικά οι scrambler εκδόσεις των… café racer (αν μπορεί κανείς να τα κατηγοριοποιήσει έτσι) Vitpilen (λευκά βέλη). Ωστόσο αν στα μοντέλα 401 ο διαχωρισμός αυτός είναι εμφανής, με το Svartpilen 401 να φέρει ακτινωτούς τροχούς και τρακτερωτά ελαστικά, στην περίπτωση των 701 μοντέλων, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η “μαυροβλεούσα” έκδοση μάλλον για flat track μοιάζει, παρά για scrambler.

Oι χυτοί τροχοί, τα ελαστικά με την ήπια off road χάραξη αλλά και το χαρακτηριστικό δεξί τμήμα της ουράς που θυμίζει number plate, αποπνέουν μια flat track “αύρα”. Όπως και στην περίπτωση του Vitpilen 701, o κινητήρας προέρχεται από το KTM 690 Duke, οπότε δεν τίθεται κανένα θέμα ως προς την απόδοση… θα είναι υπερ-αρκετή!Πηγή: MCN     

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 16:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon