.
Κατηγορία Harley Davidson
Τρίτη, 16 Μαϊος 2023 18:01

Harley-Davidson Electra Glide Highway King 2023 – Συλλεκτική νοσταλγία

Ένα νέο μοντέλο προστίθεται στην εκλεκτή Icons Collection, βασισμένο στην Electra Glide με ρετρό εμφάνιση και περιορισμένη παραγωγή.

H Harley-Davidson παρουσίασε μια νέα μοτοσυκλέτα για την Icons Collection, αναπαράγοντας το στυλ της FLH Electra Glide του 1968 πάνω από το τεχνολογικά σύγχρονο πακέτο του μοντέλου.

Μηχανικώς δεν υπάρχουν διαφορές από τη στάνταρ έκδοση παραγωγής, με όλες τις διαφοροποιήσεις της Highway King να αφορούν εμφανισιακά στοιχεία. Οι ρετρό πινελιές ξεκινούν από την επιλογή του χρώματος, με δύο αποχρώσεις που η Harley-Davidson χρησιμοποιούσε στα τέλη της δεκαετίας του 1960, μια πορτοκαλιά και μια φούξια.

Στη συνέχεια η κλασική εμφάνιση εξυπηρετείται από στοιχεία όπως οι ακτινωτές ζάντες με τα χοντρά δίχρωμα λάστιχα, αφαιρούμενο ανεμοθώρακα με φιμέ το κάτω μέρος του σε απόχρωση ταιριαστή με το χρώμα της μοτοσυκλέτας, μονόσελο με λευκό δέρμα στα πλαϊνά και χρωμιωμένη μπάρα τριγύρω, κάμποσες χρωμιωμένες λεπτομέρειες, κάγκελα στο μπροστινό φτερό και σκληρές βαλίτσες σε λευκό χρώμα, άβαφες όπως διατίθεντο το 1968.

Από κάτω καραδοκεί ένας σύγχρονος κόσμος με τον Milwaukee-Eight 114 (1,868 cc) V2 κινητήρα με απόδοση 95 hp και πάνω από 16.5 kgm, καθώς και όλο το πακέτο ηλεκτρονικών με αδρανειακή μονάδα ελέγχου και cornering χαρακτηριστικά.

Η παραγωγή της έκδοσης Highway King θα περιοριστεί σε 1,750 μοτοσυκλέτες μόνο: 1,000 στο πορτοκαλί χρώμα (Hi-Fi Orange) και 750 στο φούξια (Hi-Fi Magenta), ενώ οι τιμές τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon