.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 12:29

Παρουσιάστηκαν οι Harley-Davidson Fast Johnnie 2023

Σε περιορισμένη παραγωγή και με ένα ιδιαίτερο μπλε χρώμα, έρχονται οι 3 νέες μοτοσυκλέτες της Enthusiast σειράς της H-D.

H Harley-Davidson παρουσίασε τις 3 νέες μοτοσυκλέτες της, που ανήκουν στην σειρά Fast Johnnie του 2023. Η ονομασία της σειράς έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία, καθώς σύμφωνα με την παράδοση, το «Johnnie» ήταν το όνομα ενός μικρού… γουρουνιού που είχε στην κατοχή του ο αγωνιζόμενος Ray Weishaar. Ο αναβάτης, έπαιρνε το ζώο μαζί του στην μοτοσυκλέτα κάνοντας τον γύρο του θριάμβου και, τελικά, το όνομα του συμπαθούς χοίρου πέρασε με τον τρόπο του, στην ιστορία.

Οι 3 μοτοσυκλέτες «Fast Johhnie» του 2023 βασίζονται στις Street Glide, Road Glide και Low Rider ST, όλες εξοπλισμένες με τον μεγάλο δικύλινδρο κινητήρα Milwaukee-Eight των 117 κυβικών ιντσών (1.917 κ.εκ.). Ο ιδιαίτερος μπλε χρωματισμός Celestial Blue, συνδυάζεται με το λευκό στα γραφικά, με την όλη εμφάνιση να αποτελεί μία αναφορά «ξεκάθαρα στην Americana», όπως δηλώνει και ο αντιπρόεδρος επικεφαλής στον τομέα σχεδίασης και δημιουργικού, Brad Richards. Οι πιο διαβασμένοι, θα αναγνωρίσουν τις αναφορές στο θρυλικό αυτοκίνητο Shelby Cobra.

Η παραγωγή των 3 μοντέλων της σειράς Fast Johnnie θα γίνει μόνο για 2.000 κομμάτια, και τια τα 3 διαφορετικά μοντέλα. Όσοι πιστοί… προσέλθετε, και ετοιμαστείτε να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού οι τιμές τους ανακοινώθηκαν στα επίπεδα των 24.000 δολαρίων για την Low Rider ST, φτάνοντας τα 32.900 δολάρια στις Street και Road Glide. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Μαϊος 2023 12:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon