.
Κατηγορία Harley Davidson
Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 08:00

Harley-Davidson Revival 2021 - Νέο Touring μοντέλο

Έγγραφα που κατατέθηκαν στην υπηρεσία περιβάλλοντος της Καλιφόρνια (California Environmental Protection Agency ή EPA) επιβεβαιώνουν το νέο Touring μοντέλο της Harley-Davidson, ονόματι Revival (Αναγέννηση).

Πρώτο teaser για το «Revival» είχε δώσει η H-D στην online παρουσίαση κάποιων από τα νέα της μοντέλα, με τη φωτογραφία της κονσόλας ρεζερβουάρ όπου φαινόταν το λογότυπο Revival.

Τώρα, τα χαρτιά των προδιαγραφών ρύπων της μοτοσυκλέτας δημοσιέυτηκαν στο site της EPA, όπου φαίνεται πως η μοτοσυκλέτα θα κινείται από τον V2 κινητήρα των 107 κυβικών ιντσών (1.746 κ.εκ.), αν και στις πατέντες η H-D αναφέρει και τον κινητήρα των 114 κυβικών ιντσών, όμως η φίρμα συνήθως κρατά τον μεγάλο κυβισμό για τα Special μοντέλα της. Θα παραμείνει το Revival στα συνήθη εταιρικά πρότυπα, ή θα δούμε άραγε και 2η έκδοση με τον μεγάλο κινητήρα;

Θα δούμε την H-D να παρουσιάζει το Revival στις 22/2/2021 μαζί με τo Pan America; Ή θα πρέπει να περιμένουμε κάποια ημερομηνία αργότερα μέσα στο έτος; Σε 20 μέρες θα ξέρουμε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon