.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 12:29

Harley-Davidson Softail Standard - Επιστρέφει μέσα στο 2020

Τα έγγραφα των προδιαγραφών ρύπων της Καλιφόρνια (CARB), έγιναν για μια ακόμη φορά «κράχτες» ενός νέου μοντέλου, καθώς με τη βοήθεια τους μάθαμε πως η Harley-Davidson Softail Standard θα κάνει δυναμική επιστροφή μέσα στο 2020.

Η Softail Standard είχε κάνει την τελευταία της εμφάνιση ως νέο μοντέλο το 2007, όμως όταν ολόκληρη η γκάμα Softail ανανεώθηκε το 2017, εκείνη είχε… χάσει το πλοίο.

Έκτοτε η HD έχει ξεκινήσει την προσθήκη ανανεωμένων εκδόσεων παλαιότερων μοντέλων, με παρόμοιο στιλ με τους… προπάτορες, αλλά με το νέο πλαίσιο του «Project Rushmore» και τους «Milwaukee Eight» κινητήρες. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ετοιμάζεται να κάνει και με τη Softail Standard.

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει τον Milwaukee Eight 107 κινητήρα, στοιχείο που δείχνει πως θα είναι μια από τις προσιτές μοτοσυκλέτες της φίρμας, ενώ μέσω των CARB είδαμε πως θα υπάρχει και Stage 1 performance kit για αυτήν.

Αναμένουμε να δούμε το ντεμπούτο της νέας Softail Standard σύντομα, πιθανότατα στην Daytona Bike Week, στις 6-15 Μαρτίου 2020.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 12:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon