.
Κατηγορία Harley Davidson
Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 09:59

Harley-Davidson – Γιορτάζει 30 χρόνια Fat Boy με ένα επετειακό μοντέλο

Μπαίνοντας στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, το Fat Boy αποκτά μια επετειακή έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Το σωτήριον έτος 1990 η Harley-Davidson παρουσίασε μια νέα άφιξη στην οικογένεια των Softail, το Fat Boy, αντλώντας έμπνευση για το όνομά του από το μυώδες παρουσιαστικό του. Μετά την τελευταία του ανανέωση το 2018, το μοντέλο εκσυγχρονίστηκε με τον φρέσκο κινητήρα Milwaukee Eight, καθώς και με αναρτήσεις της Showa.

Στον κόσμο των κωδικών ονομάτων της H-D το Fat Boy είναι γνωστό και ως FLFB ή FLFBS, με τη διαφορά να έγκειται σε ποια έκδοση του κινητήρα φορά: το σκέτο FLFB φορά τον “μικρό” Milwaukee Eight των 107 κυβικών ιντσών (1,746 cc) ενώ η προσθήκη του S στο τέλος του ονόματος αποκαλύπτει την ύπαρξη του μεγαλύτερου κινητήρα 114 κυβικών ιντσών (1,868 cc).

Πάνω σε αυτή την έκδοση με τον Milwaukee Eight 114 χτίζει σήμερα η εταιρεία την επετειακή μορφή του Fat Boy προσφέροντάς της μερικά ξεχωριστά εμφανισιακά στοιχεία, διατηρώντας τα μηχανικά μέρη της μοτοσυκλέτας ως είχαν.

Έτσι έχουμε μια μαύρη βαφή ως βάση, επενδεδυμένη με μπρονζέ λεπτομέρειες και φινίρισμα σε μια ειδική βαφή Black Onyx που υπό δυνατό φως επιτρέπει να φανεί από κάτω της η χρωμίωση στα μεταλλικά μέρη.

Σημειώνουμε ακόμη ένα νέο καβούκι για το μπροστινό LED φανάρι.

Η μοτοσυκλέτα θα παραχθεί σε 2,500 κομμάτια παγκοσμίως και στις ΗΠΑ η αρχική της τιμή ορίστηκε στα 21,949 δολάρια, ή περίπου €19,900 (ισοτιμία 4/2).

Ιστοσελίδα μοντέλου

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon