.
Κατηγορία Daelim
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 11:27

Νέο Daelim Aroma 125 - 2016

 

Άρωμα πόλης

 

 

Με ιδιαίτερη σχεδίαση που αποπνέει ένα κομψό, νεο-ρετρό άρωμα, το νέο scooter της Daelim Aroma 125 προσδίδει ξεχωριστό στυλ και μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά του. 

Όμορφο και κλασικό

Οι χρωμιωμένες επιφάνειες και η όμορφη γρίλια στη μάσκα εκπέμπουν την αίσθηση του κλασικού και δημιουργούν μια δυναμική αντίθεση με το μοντέρνο, στρογγυλό LED πίσω φως.
Οι εντυπωσιακές διχρωμίες του scooter ακολουθούν ρευστές, ελεύθερες σχεδιαστικές γραμμές και δένουν αρμονικά με την επίσης δίχρωμη, ποιοτική σέλα με ανάγλυφη επιφάνεια.
Οι καθρέφτες, το κοντέρ και οι χειρολαβές στο πίσω μέρος υπηρετούν πίστα την κλασική αισθητική. Προσθέστε τις ιδιαίτερου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου σε σχήμα αστεριού και έχετε ένα scooter που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Αξιόπιστο, με την εγγυημένη ποιότητα κατασκευής που χαρακτηρίζει την κορεατική Daelim, το νέο Aroma 125 θα αποδειχθεί ένας πιστός σύντροφος στην καθημερινή συμβίωση με τον αναβάτη του. Οι πρακτικές του διαστάσεις, η καλά μελετημένη, άνετη θέση οδήγησης, σε συνδυασμό με τον ισχυρό κινητήρα 125 cc που αποδίδει 9,5 ίππους, εξασφαλίζουν μεγάλη ευκολία, ευελιξία και εξαιρετικό χειρισμό στις μετακινήσεις σας μέσα στη κυκλοφοριακή συμφόρηση της πόλης.
Ο αναβάτης του Aroma 125 θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τους αποθηκευτικούς χώρους που έχει στη διάθεσή του για τη μεταφορά αντικειμένων: χώρος κάτω από τη σέλα για 1 κράνος, επίπεδο δάπεδο και μεγάλο ντουλαπάκι στην ποδιά.

Προσιτό και πρακτικό

Στην πολύ προσιτή τιμή των 1.680€, το νέο Aroma 125 αποτελεί ένα πραγματικά value-for-money scooter, με μοναδικό στυλ και πρακτικότητα.
Διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς:
-Κόκκινο/Λευκό
-Μαύρο/Λευκό
-Μπεζ/Λευκό
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το site www.daelim.gr

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 11:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Daelim 125 - 250 Daystar 2013
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon