.
Κατηγορία Benelli
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 17:31

Benelli - Διευκρίνιση Motoway για το TRK502

Σε απάντηση προς δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με το νέο Benelli TRK 552 που παρουσιάστηκε στην Κίνα, η αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα προβαίνει σε μια σημαντική διευκρίνιση.

Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίου Τύπου της Motoway, αντιπροσώπου της Benelli στην Ελλάδα:

"Στο δρόμο της διαρκούς εξέλιξης που δεν τελειώνει ποτέ για την Benelli η εταιρία παρουσίασε για την Κινέζικη αγορά το TRK 552. Η ελληνική αντιπροσωπεία της Benelli θέλοντας να προλάβει ερωτήσεις και απορίες κοινού προβαίνει στην παρακάτω δήλωση.

"Τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε και διαδίδεται ισχυρισμός από ξένα δημοσιεύματα τα οποία έχουν αναδημοσιευθεί και στην χώρα μας σύμφωνα με τα οποία η Benelli είναι σε διαδικασία της παραγωγής νέου αντικαταστάτη του αγαπημένου μας TRK 502, κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο θα διατίθεται μόνο στην Ασιατική αγορά και όχι στην Ευρώπη."

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 18:50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Benelli TRK 552 2024 – Είναι αυτός ο «διάδοχος» του 502;
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon