.
Κατηγορία Benelli
Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 10:52

QJ7000D - Έρχεται ηλεκτρική μοτοσυκλέτα Benelli;!

Στο διεθνές σαλόνι μοτοσυκλέτας του Πεκίνου 2021, η Zhejiang Qianjang, μητρική εταιρεία της Benelli, παρουσίασε μια σπορ ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει την αρχή για τον εξηλεκτρισμό της ιστορικής ιταλικής φίρμας.

Για την ώρα η Zhejiang Qianjang παράγει 3 ηλεκτρικά scooter, ενώ στο επίσημο site της δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση ή νέο για το QJ7000D που παρουσιάστηκε στο Beijing Motor Show.

Το περίεργο είναι πως το QJ7000D εμφανίστηκε μόνο σε ένα… ινδικό site στο διαδίκτυο, το Indian Autos Blog, και όχι σε κινέζικες σελίδες!

Η μόνη φωτογραφία που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι από το μπροστινό μέρος της σπορ ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, όπου διακρίνουμε μια κλασική σιλουέτα sport μοντέλου, με διπλούς προβολείς, full-fairing, αεραγωγούς σε στιλ Ram-Air, ανάποδο πιρούνι, ξεχωριστές σέλες για αναβάτη και συνεπιβάτη, και μονό δισκόφρενο μπροστά.

Η Qianjiang δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, με τους συντάκτες του Indian Autos Blog να εικάζουν για επιδόσεις παρόμοιες με βενζινοκίνητης μοτοσυκλέτας 600 κυβικών -μάλλον υπερβολικά αισιόδοξους τους βρίσκουμε, ειδικά με τον μονό δίσκο μπροστά.

Θα είναι άραγε η QJ7000D η σπίθα για να αποκτήσει η Benelli ηλεκτρικά δίκυκλα στη γκάμα της;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon