.
Κατηγορία Harley Davidson
Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 09:48

Harley-Davidson Χ350 - Στις 10 Μαρτίου παρουσιάζεται

Η νέα μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτα που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Harley-Davidson φτάνει στην στιγμή της παρουσίασης της.

Για τις μικρού κυβισμού Harley-Davidson στα 350 και 500 κυβικά, ακούμε επί χρόνια πλέον, αλλά δεν βλέπουμε τίποτα οριστικό. Μέχρι τώρα. Αν ισχύουν οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σε διεθνή δίκτυα, στις 10 Μαρτίου (δηλαδή την άλλη Παρασκευή), θα γίνει η παρουσίαση της Harley-Davidson X350.

Πρόκειται για τον καρπό της συνεργασίας της Harley-Davidson με την Qianjiang Group, την «μητρική» εταιρεία της QJMotor, Benelli αλλά και Keeway και μέλος του κολοσσού της αυτοκίνησης Geely Group. Θα φέρει κινητήρα κυβισμού 353 κ.εκ. και απόδοσης 36 ίππων, πρακτικά την ίδια μονάδα με το QJMotor SRK350, ενώ το βάρος του ανακοινώνεται στα 195 κιλά και η τελική του ταχύτητα στα 145 χλμ/ώρα.

Φυσικά η εξωτερική εμφάνιση και το όλο στυλ του μοντέλου θα έχει επιμεληθεί από την Harley-Davidson, δίνοντας έτσι ουσία στην συνεργασία και επιτρέποντας στην αμερικανική εταιρεία, να προβληθεί στις ασιατικές αγορές.

Εκτός από το X350, αναμένεται να παρουσιαστεί και ένα X500, το οποίο θα φέρει έναν γνωστό σε εμάς κινητήρα: Τον δικύλινδρο εν σειρά που εξοπλίζει τα Benelli TRK 502 και TRK 502X. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, λένε ότι στις 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το X350 μόνο, με το X500 να παίρνει «χαρτάκι» για αναμονή. Θα τα δούμε και στην Ευρώπη; Τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2023 09:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon