.
Κατηγορία Harley Davidson
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 15:45

Harley-Davidson X350 – Παρουσιάζεται 10/3, μα ήδη υπάρχει σε βίντεο

Αμερικανικό κανάλι YouTube αποκαλύπτει τη μικρή Harley, η οποία προφανώς ήδη έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στις ΗΠΑ.

Επισήμως η Harley-Davidson έχει προαναγγείλλει την επίσημη παρουσίαση της νέας της μικρού κυβισμού μοτοσυκλέτας για την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, ωστόσο εδώ και μερικές μέρες αυτή έχει εμφανιστεί σε βίντεο του καναλιού Bert’s Harley-Davidson.

Εκεί η μικρή των 353 δικύλινδρων κυβικών εκατοστών εμφανίζεται ως εκπαιδευτική μοτοσυκλέτα μιας αμερικανικής σχολής, ντυμένη με τεράστια πορτοκαλιά προστατευτικά που προφανώς δεν αφορούν την έκδοση παραγωγής.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, η Harley-Davidson συνασπίστηκε εν τέλει με την QJ Motor για να φτιάξει την Χ350, χρησιμοποιώντας ως βάση τον δικύλινδρο κινητήρα 353 cc που φορούσε η SRK350 – δηλαδή η πρότερη εκδοχή της SRK400 που εισάγεται πλέον και στην Ελλάδα – με απόδοση 36 ίππων για 195 κιλά και τελική ταχύτητα 145 km/h.

Οι πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου μιλούν επίσης και για μια έκδοση Χ500 με τον δικύλινδρο κινητήρα των Benelli TRK και Leoncino – και όχι τον νεότερο των 554 cc που φορούν τα ανάλογα μοντέλα της QJ Motor που έρχονται στην Ευρώπη.

Ωστόσο δεν είναι ακόμη σαφές αν η παρουσίαση της 10ης Μαρτίου θα αφορά και την Χ500 ή μόνο την Χ350, το οποίο είναι και το σίγουρο.

Ως τότε, δείτε την Χ350 στο παρακάτω βίντεο και σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα με τα επίσημα στοιχεία που θα αποκαλύψει η αμερικανική εταιρεία.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon