.
Κατηγορία Ariel
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 08:59

Ariel Ace Black Edition – Παρουσιάζεται στο Motorcycle Live 2022

Μετά την EICMA, έρχεται από τις 19 έως τις 27 Νοεμβρίου το Motorcycle Live 2022, όπου εκεί θα δούμε και το Ariel Ace Black Edition.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στις 19 Νοεμβρίου 2022 στο Birmingham, στο Motorcycle Live. Μόλις πέντε τέτοιες μοτοσυκλέτες θα κατασκευαστούν συνολικά, με τη σειρά Ariel Ace να τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα V4 των 1.237 κ. εκ. της Honda που βρίσκεται στο VFR 1200, ο οποίος έχει ισχύ περί τους 172 ίππους και ροπή στα 131Nm. Η μετάδοση απαρτίζεται από ένα εξάρι κιβώτιο που καταλήγει σε άξονα.

atm2.jpg

Αυτό που ξεχωρίζει όμως στο Ariel Ace Black Edition είναι το μοναδικό πλαίσιο και τα εξαρτήματά του, τα οποία είναι επεξεργασμένα με Cerakote (κοινώς κεραμική επίστρωση) και κατεργασμένα με CNC από αλουμίνιο. Η Black Edition έχει επιθετική εμφάνιση, δεν είναι όμως.. «total black», καθώς ο κινητήρας, οι κεφαλές και κάποια ακόμα μέρη δεν είναι.. μαύρα. Έχει δε αρκετές όμορφες λεπτομέρειες, όπως τα τρία μπρονζέ δαχτυλίδια γύρω από το άκρο της μαύρης ματ εξάτμισης. Η τιμή ξεκινά από τις 26.683 λίρες Αγγλίας, ή 30.623 αν το θέλετε σε ευρώ με την τρέχουσα ισοτίμια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 17:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ariel Iron Horse – “Εξωτική” και ακριβή με… φθηνό τρόπο
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon