.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 10:08

Arai Quantic – Νέο σχέδιο «Stars & Stripes» για το 2024

Ένα από τα νέα σχέδια του κράνους της κορυφαίας κατασκευάστριας μάρκας του κόσμου.

Με προφανή αναφορά στην Αμερική και στην σημαία της έρχεται ένα νέο σχέδιο του Arai Quantic για το 2024. Ονόματι Stars & Stripes, το νέο σχέδιο είναι ένα από τα 5 νεότερα προς το παρόν γραφικά, για την σειρά Quantic.

Όπως με κάθε Arai, το Quantic δημιουργήθηκε γύρω από την προστασία, πρώτα απ ‘όλα. Κατασκευασμένο με το χέρι, το εξωτερικό κέλυφος διατηρεί την αντοχή του πυρήνα αλλά με σημαντική μείωση βάρους. Το ομαλό, στρογγυλό σχήμα είναι η βασική υπογραφή της Arai και έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για να «εξοστρακίζει» και να εξαπλώνει τις δυνάμεις πρόσκρουσης. Χρησιμοποιώντας τις αεροδυναμικές και προστατευτικές ικανότητες των αγωνιστικών κράνων της Arai και όλη την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει πάνω από εκατομμύρια οδικά χιλιόμετρα , το νέο Quantic γλιστράει άνετα και αποτελεσματικά στον αέρα, τυλίγοντας τον φορέα του σε ένα κουκούλι πολυτέλειας.

Προσφέρει μια νέα επιλογή για τους αναβάτες που θέλουν την καλύτερη απόδοση από ένα κράνος – όσον αφορά την προστασία, την άνεση και την ευκολία στην εφαρμογή, καθημερινά έξω – με μηδενικό συμβιβασμό. Για εύκολη πρόσβαση εντός και εκτός του κράνους, το Quantic διαθέτει επιπλέον 5 mm γύρω από τη βάση, ενώ το κάλυμμα όρασης VAS MAX έρχεται με ένθετο Pinlock έτοιμο για χρήση. Το premium εσωτερικό του είναι αφαιρούμενο και διαθέτει Facial Contour System (FCS). Διαθέτει επίσης Σύστημα Έκδοσης Έκτακτης Ανάγκης (ERS). Το μοντέλο Quantic έχει εγκριθεί επίσημα και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ECE R22-06.

Δείτε περισσότερα για το Arai Quantic με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 10:15

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon