.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 08:01

Caberg Horus X - Υπερεξοπλισμένο και υπερασφαλές

Η Caberg μας παρουσιάζει μια από τις πλέον καλά εξοπλισμένες προτάσεις στην κατηγορία των ανοιγόμενων κρανών.

Το Horus X είναι το flip up της Caberg που σχεδιάστηκε για μακρινές περιηγήσεις καθώς και για μετακινήσεις στην πόλη χάρη, στη διπλή πιστοποίηση που επιτρέπει την οδήγηση είτε με το προστατευτικό πηγουνιού ανοιχτό, είτε κλειστό, περνώντας τις δοκιμές ασφαλείας που απαιτούνται από τις προδιαγραφές ECE 22.06 P/J. Η προστασία πηγουνιού του Horus X έχει την κίνηση περιστροφής ανεξάρτητη από αυτή της προσωπίδας, επιτρέποντας στο προστατευτικό του πηγουνιού να βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο κέλυφος, μειώνοντας την επίδραση του ανέμου στο κεφάλι, όταν αυτό είναι ανοικτό.

horus_x_2.jpg

Η σχεδίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, κάνουν το Horus X ένα ιδανικό σύντροφο ταξιδιού, χάρη και στο Panoramic Ultra-Wide Visor που χρησιμοποιείται ήδη στη σειρά Levo, προσφέροντας ένα από τα ευρύτερα οπτικά πεδία στην κατηγορία του λόγω της ενισχυμένης ορατότητας στο μπροστινό μέρος ίσο με 82 μοίρες. Ακόμα, το Horus X είναι επίσης εξοπλισμένο με αντιθαμβωτικό σύστημα Pinlock Max vision και ενσωματωμένο εσωτερικό φιμέ γυαλί Double Visor Tech , εύκολα ανοιγόμενο με γάντια. Το σύστημα εξαερισμού προσφέρει βέλτιστη άνεση ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες χάρη σε ένα μπροστινό αεραγωγό στο προστατευτικό του πηγουνιού και μια μεγάλη ρυθμιζόμενη εισαγωγή αέρα στο επάνω μέρος, δύο πίσω αεραγωγούς, ενσωματωμένα κανάλια που υπάρχουν στο εσωτερικό κέλυφος και αναπνέοντα υφάσματα με την επένδυση του να αφαιρείται εξ' ολοκλήρου και πλένεται.

horus_x_3.jpg

Χάρη στον εσωτερικό χώρο για το μικρόφωνο και τα ηχεία, το Horus X είναι έτοιμο να εξοπλιστεί με το σύστημα επικοινωνίας Caberg Pro Speak Evo Bluetooth καθώς και με τα συστήματα BT που υπάρχουν ήδη στην αγορά. Για την εξασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας, το Horus X πέρασε όλες τις δοκιμές ECE 22.06 επίσης με εγκατεστημένο το Caberg Pro Speak EVO.

Το Horus X προσφέρεται στα χρώματα matt black, white metal, matt blue Yama και matt grey kamo αλλά και στην έκδοση γραφικών Road σε τέσσερις συνδυασμούς χρωμάτων που είναι: λευκό, κόκκινο, μπλε, γαλάζιο, matt gun metal, yellow fluo, φούξια, matt gun metal, matt black και gun metal.

Αντιπρόσωπος Caberg στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon