.
Κατηγορία Κράνη
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 22:07

AGV Pista GP RR Catalunya 2008 – Το 6ο -συλλεκτικό- χτύπημα

Ένα κράνος από τη MotoGP εποχή του Valentino Rossi έρχεται στο προσκήνιο, με αφορμή τη σειρά συλλεκτικών του κρανών.

Η εν λόγω συλλογή της AGV έχει τον τίτλο «I caschi di Vale», ελληνιστί «Τα κράνη του Vale» και αποτελείται από 6 ιδιαίτερες εκδοχές γραφικών του κορυφαίου Pista GP RR. Η 6η εκδοχή λοιπόν, δεν είναι άλλη από τη λεγόμενη «Pista GP RR Catalunya 2008».

GP_RR_24_B.jpg

Πρόκειται για μια ρέπλικα κράνους που φορούσε ο Rossi κατά τη διάρκεια του Καταλανικού GP του 2008 στην Ισπανία, οδηγώντας φυσικά ένα Yamaha YZR-M1. Το μοτίβο της αγωνιστικής του φόρμας ήταν εκείνο της ιταλικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με το κράνος του να παραπέμπει σε… μπάλα. Στο συγκεκριμένο αγώνα βέβαια, τερμάτισε 2ος πίσω από το Dani Pedrosa και μπροστά από τον Casey Stoner που επίσης διεκδικούσε το Πρωτάθλημα. Τελικά, μετά από 9 νίκες εκείνη τη σεζόν θα το «σήκωνε» ο «Γιατρός».

GP_RR_24_C.jpg

Εις ανάμνηση εκείνου του Πρωταθλήματος, θα κυκλοφορήσουν λοιπόν 2.008 αντίτυπα του κράνους, με τις προπαραγγελίες να κλείνουν στις 25 Φεβρουαρίου και τη διάθεση του να αναμένεται για το καλοκαίρι του 2024.

Τέλος, όσο αφορά το κόστος απόκτησης υπολογίστε περίπου 1.700 ευρώ, ενώ μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα κράνη της σειράς εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon