.
Κατηγορία Κράνη
Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 15:01

Caberg Flyon II – Νέο jet κράνος σχεδιασμένο για τουρισμό

Η νέα προσθήκη στη γκάμα 2023 της ιταλικής Caberg είναι ένα ανοικτό κράνος προδιαγραφών ECE 22.06 που εξυπηρετεί εξίσου καλά τόσο στην καθημερινότητα της πόλης όσο και στο ταξίδι.

Σε σχέση με την πρώτη γενιά Flyon, η Caberg έχει προβεί σε αλλαγές τόσο στο εξωτερικό κέλυφος όσο και στο εσωτερικό, με την προσθήκη μιας νέας αεροτομής (spoiler) στο πίσω μέρος για καλύτερη αεροδυναμική, καθώς και δύο ανοίγματα κάτω από αυτήν για να ενισχυθεί η κυκλοφορία του αέρα και κυρίως η έξοδος του ζεστού αέρα από το κράνος.

Ο αερισμός του εσωτερικού του κράνους είναι το στοιχείο που εγγυάται άνεση στις ζεστές συνθήκες, με δύο εισαγωγές αέρα στο πάνω τμήμα του κελύφους που ελέγχονται ξεχωριστά, ακόμη και με γάντια μοτοσυκλέτας.

unnamed

Το νέο Flyon II διαθέτει ενσωματωμένη φιμέ ζελατίνα που εμφανίζεται και κρύβεται συρταρωτά, καθώς και εξωτερική διάφανη ζελατίνα που καλύπτει όλο το πρόσωπο και μέρος του λαιμού και η οποία διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος στην αριστερή πλευρά ώστε να εξασφαλιστεί πως θα παραμείνει κλειστή ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Η Caberg έχει φροντίσει να προετοιμάσει το Flyon II για ενδεχόμενη εφαρμογή συστήματος επικοινωνίας Caberg Pro Speak Evo, το οποίο επιτρέπει την επικοινωνία με τον συνεπιβάτη αλλά και με το τηλέφωνο και το GPS.

Flyon II Boss Matt Grey Red Black rear

Το νέο Caberg Flyon II είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη κελύφους, μικρότερο για τα XS, S και M, και μεγαλύτερο για τα L και XL, αμφότερα κατασκευασμένη από fibreglass, αλλά επιπλέον διατίθεται και μια κορυφαία έκδοση από ανθρακόνημα (Carbon).

Όλα τα εσωτερικά υλικά είναι υψηλής ποιότητας, αναπνέοντα, υποαλλεργικά, πλήρως αφαιρούμενα για να μπορούν να πλυθούν.

Flyon II Matt Black profile

Το δέσιμο του κράνους γίνεται με μικρομετρικό μηχανισμό, εύκολο στον χειρισμό ακόμη και με χοντρά γάντια.

Τα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνουν τρεις μονόχρωμες εκδόσεις (Glossy White, Matt Grey και Matt Black), τέσσερεις παραλλαγές Boss με γραφικά και την Carbon.

Αντιπρόσωπος Caberg στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon