.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 13:21

Caberg Duke Evo – Νέο ανοιγόμενο κράνος ιδανικό για ταξίδια

Η εξέλιξη του flip-up κράνους Duke, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2012, έρχεται αναβαθμισμένη και προσαρμοσμένη στις νέες και αυστηρότερες προδιαγραφές ECE 22.06.

Η νέα άφιξη στη γκάμα κρανών Caberg για το 2023 φέρει ένα γνώριμο όνομα, Duke, και στη νέα Evo εκδοχή του μας έρχεται με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας κατά τις τελευταίες προδιαγραφές της Ε.Ε. (ECE 22.06), προορισμένο για πληθώρα χρήσεων: από την καθημερινή εξυπηρέτηση στην πόλη με σκούτερ ή μοτοσυκλέτα, ως τα μεγάλα ταξίδια χάρη στην πρωτόγνωρη άνεση και ρυθμιζόμενες διόδους αερισμού.

Τα εσωτερικά υποαλλεργικά υλικά και τα τρισδιάστατα μαξιλάρια στα μάγουλα υπόσχονται άνεση φόρεμα για όσες ώρες κι αν χρειαστεί, ενώ ο νέος μηχανισμός ανασήκωσης του μπροστινού μέρους στο σαγόνι είναι πανεύκολος στη χρήση.

Duke Evo Move Matt Gun Metal Black Yellow Fluo 3 4

Οι δύο αεραγωγοί στο πάνω μέρος του κράνους μπορούν να ρυθμιστούν έτσι ώστε ο αναβάτης να πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ καλού αερισμού στο εσωτερικό του και ησυχίας στις μεγάλες ταχύτητες.

Το νέο Caberg Duke Evo διαθέτει το Double Visor Tech System που συνδυάζει μια ενσωματωμένη φιμέ ζελατίνα με εξωτερική διάφανη, αμφότερες με αντιχαρακτική επεξεργασία, ενώ για την προστασία από το θάμπωμα φροντίζει η μεμβράνη Pinlock Max Vision.

Duke Evo Matt Blue Yama 3 4 open

Επιπλέον, η Caberg έχει ενσωματώσει την προεγκατάσταση για το σύστημα PRO SPEAK EVO, το οποίο εξυπηρετεί την επικοινωνία με τον συνεπιβάτη, ενώ συνδέεται με το τηλέφωνο μέσω Bluetooth για να προσφέρει πρόσβαση στις οδηγίες του GPS ή τη μουσική που είναι αποθηκευμένη στο τηλέφωνο ή ένα MP3 player.

Το Duke Evo κυκλοφορεί σε τέσσερεις μονόχρωμες εκδόσεις – Yama matt blue (μπλε), metallic white (λευκό), matt black (μαύρο) και matt anthracite (ανθρακί) – καθώς και σε δύο εκδόσεις με γραφικά. Η Duke Evo Move κατασκευάζεται σε τέσσερεις επιλογές χρωμάτων στα γραφικά της, ενώ η Duke Evo Rusty προσθέτει ένα οπτικό εφέ που θυμίζει πατίνα από σκουριά σε μεταλλική επιφάνεια.

canerg duke evo colors

Βάρος: 1600 gr

Μεγέθη: XS ως XL για όλα τα μοντέλα, πλην του Duke Evo Move σε χρώματα ανθρακί/μαύριο/φούξια που διατίθεται σε XS ως M.

Τιμή: €229.99 ως 269.99

Βρείτε το στη Moto Market: Caberg Duke Evo

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 13:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon