.
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 13:34

Yamaha Tenere 700 - Τελευταία ημέρα σήμερα για απόκτηση σε προνομιακή τιμή!

Από τις 27 Μαρτίου 2019, το σύστημα online παραγγελίας της Yamaha Tenere 700 έχει ανοίξει και περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές της μοτοσυκλέτας, οι οποίοι αρχικά μπορούν να την προμηθευτούν σε μειωμένη τιμή 9.990 ευρώ. Σήμερα, 31/7/2019 είναι η τελευταία ευκαιρία να γίνετε κι εσείς κάτοχος της νέας Tenere 700 στην προνομιακή αυτή τιμή. Μη την χάσετε!

Το Tenere 700 είναι ένα από τα πλέον συναρπαστικά Adventure μοντέλα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Yamaha και σηματοδοτεί την επιστροφή του θρυλικού ονόματος Tenere στην ευρωπαϊκή αγορά. Κατασκευασμένη με αγωνιστικό DNA από τις συμμετοχές της Yamaha στα δυσκολότερα Rally του κόσμου, έρχεται εξοπλισμένη με ροπάτο και απολαυστικό κινητήρα CP2 689 κ.εκ. με στιβαρό νέο πλαίσιο, και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις.

Το σύστημα online παραγγελίας είναι γρήγορο και εύκολο. Απλώς συνδεθείτε στη διεύθυνση https://tenere700.yamaha-motor.eu, γράψτε το όνομά σας και γίνετε ένας από τους πρώτους κατόχους Tenere.

Η αρχική παρτίδα τεμαχίων θα εκχωρηθεί με σειρά προτεραιότητας στην αποκλειστική online τιμή των 9.990 €*, που είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του συστήματος online παραγγελίας.

Διαθέσιμες μέσω του συστήματος είναι η επιλογή πλήρους ισχύος καθώς και η επιλογή 35kW της Ténéré 700 σε αυτή την ειδική τιμή. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα: Ceramic Ice, Competition White και Power Black.

Μετά την προμήθεια της αρχικής παρτίδας των online κρατήσεων, η Yamaha θα ξεκινήσει την παράδοση της Ténéré 700 σε επίσημους συνεργάτες σε όλη την Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο του 2019 στην κανονική τιμή των 10.490€*.

* Έχετε υπόψη σας ότι οι αναφερόμενες τιμές είναι μόνο για τις εκδόσεις πλήρους ισχύος και 35kW χωρίς αξεσουάρ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 13:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon