.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 15:32

Νέα σειρά λιπαντικών IPONE Racing

 

Το #energydrink της μοτοσυκλέτας

 

Η IPONE παρουσιάζει μια νέα σειρά λιπαντικών Racing που δημιουργήθηκε με την συνεργασία όλων των αναβατών και όλων των αγωνιστικών ομάδων της. Κάθε προϊόν έχει κατασκευαστεί και δοκιμαστεί για να ανταποκριθεί σε πολύ υψηλές απαιτήσεις παρέχοντας αντοχή και ταυτόχρονα να αυξήσει την ισχύ της μοτοσυκλέτας.

Για την εξέλιξη της σειράς 4Τ υπήρξε ιδιαίτερη συνεργασία με τις ομάδες του Red Bull MotoGP Rookies Cup. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μία πλήρης σειρά “energy drink” για τους αγώνες και τα extreme sports.

Η σειρά IPONE Racing διαθέτει νέα προϊόντα για τις ανάγκες των αγωνιστικών μοτοσυκλετών σε on-road και off-road χρήση: Λιπαντικά για δίχρονους και τετράχρονους κινητήρες, αναρτήσεις, κιβώτιο ταχυτήτων και υγρά φρένων.

article ipone tecnicos redbull rookies cup 5620b5a753d86

Απευθείας από τις πίστες του Red Bull MotoGP Rookies Cup, το απόλυτο 4Τ λιπαντικό κινητήρα, Red Bull Stroke 4, είναι διαθέσιμο σε ιξώδη 5W40, 10W40, 10W50, 15W50. Πρόκειται για 100% συνθετικό λάδι εστερικής βάσης, με ανανεωμένη φόρμουλα τελευταίας τεχνολογίας. Προσφέρει πολύ υψηλές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες, αυξάνει την ιπποδύναμη του κινητήρα, μειώνει την κατανάλωση και προσφέρει αξεπέραστη προστασία και μείωση τριβών.

Μία νέα φόρμουλα υψηλής τεχνολογίας δίνει φτερά, ειδικά στον τετράχρονο κινητήρα. Το αποκλειστικό πακέτο προσθέτων δίνει στον χρήστη ασύγκριτη αίσθηση. Με αύξηση ιπποδύναμης και ροπής (+3%) επιτυγχάνει άμεση επιτάχυνση και παράλληλα ταχύτερες και ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων.

Η βελτίωση του συντελεστή τριβής έχει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά ομαλό και ακριβές κιβώτιο ταχυτήτων με ταχύτατες αλλαγές ταχυτήτων. Επίσης μειωμένοι μηχανικοί θόρυβοι και αυξημένη ασφάλεια.

Η νέα φόρμουλα με τα υπερεξελιγμένα πρόσθετα έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από: Red Bull MotoGP Rookies Cup, Endurance Team, Team Moto Ain.

Όλα τα προϊόντα της IPONE για μοτοσυκλέτες, scooters και ATV αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην Ελλάδα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΕ, Λαγκαδά 31, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310544669 & 556219, www.ipone.gr.

unnamed

Φωτογραφίες

Βίντεο

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 15:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon