Κατηγορία Λάδια
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 13:51

Λιπαντικά IPONE - Κεντρικός χορηγός στο ΠΠ Motocross

 

Δυναμική παρουσία της νέας αντιπροσωπίας στην Ελλάδα

To Motocross είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μηχανοκίνητα σπορ στην χώρα μας. Με άφθονο θέαμα που εντυπωσιάζει ακόμη και αυτούς που δεν είναι φανατικοί φίλοι της μοτοσυκλέτας, διατηρεί μία πολύ σημαντική δυναμική ακόμη και σε αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Η IPONE είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες λιπαντικών μοτοσυκλέτας στον κόσμο και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα της με τους αγώνες. Η στήριξη των σημαντικών αγωνιστικών δραστηριοτήτων είναι επιλογή της εταιρείας. Η IPONE έχει δυναμική παρουσία στα διεθνή πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας όπου δραστηριοποιείται για την προβολή της αποκομίζοντας παράλληλα και την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. παρά το ότι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες ανέλαβε την αντιπροσώπευση της IPONE στην Ελλάδα, επέλεξε να ακολουθήσει την πολιτική της εταιρείας και να ξεκινήσει την προβολή τουbrand στην χώρα μας από τους αγώνες. Έτσι τα λιπαντικά IPONE θα είναι κεντρικός χορηγός σε όλους τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross του 2017 ξεκινώντας από τον αγώνα των Σερρών στις 17-18 Φεβρουαρίου.

Όλα τα προϊόντα της IPONE για μοτοσυκλέτες, scooters και ATV αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην Ελλάδα η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΕ. Πληροφορίες: Λαγκαδά 31, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310544669 & 556219 www.ipone.gr

 

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 13:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube