.
Κατηγορία Φρένα
Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 17:53

Δίσκοι φρένων MX Moto Master Oversize Flame

 

H καλύτερη λύση για τους αναβάτες ΜΧ που αναζητούν περισσότερη δύναμη πέδησης

 

 

Απόλυτα πλευστοί, με καινοτόμο σχεδιασμό Flame και διάμετρο 270 mm (από 250-260 που είναι συνήθως οι στάνταρ) προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις έως και 35% και εξοικονόμηση βάρους έως και 20%.

Eίναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική με κατεργασία CNC, διαθέτουν μαύρη ανοδιωμένη εσωτερική βάση, πολύ ελαφρύ σχεδιασμό πλευστότητας και εξωτερικό δακτύλιο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Οι δίσκοι έρχονται σε kit με τακάκια (για τη χρήση που κάνετε) και αλουμινένιο αντάπτορα κατασκευασμένο σε CNC και ανοδιωμένο.

* Για KTM είναι επίσης διαθέσιμοι σε έκδοση 270 mm, όπως χρησιμοποιούνται από την Αμερικανική εργοστασιακή ομάδα KTM RedBull και τον Toni Cairoli.

Λιανική τιμή: 195 €/τμχ. (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ)

eXTra Products
Καλλιρρόης 55
Ν. Κόσμος
Αθήνα, Αττική 11743

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 17:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προϊόντα Brembo Racing Δίσκοι φρένων MX Moto Master Nitro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon