.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 07:28

Bajaj και SWM - Σταθερά στην K-Motors Southeast Europe Α.Ε.

Η K-Motors SEE (απόγονος της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ και της μετέπειτα KTM Hellas SEE), εισαγωγέας και διανομέας πολλών γνωστών εργοστασίων μοτοσυκλετών στη χώρα μας επί σειρά ετών, παραμένει ενεργή με τη δραστηριότητα εισαγωγής και υποστήριξης των εργοστασίων BAJAJ και SWM στην Ελλάδα, στη γνωστή έδρα της. [Δελτίο Τύπου]

Το μέγεθος του ινδικού κολοσσού Bajaj και η πλούσια ιστορία και γκάμα της ιταλικής SWM, αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια της δραστηριότητας της K-Motors.

Στην Λ. Φιλαδελφείας 161 στις Αχαρνές, θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων και των 2 εργοστασίων για αγορά αλλά και δοκιμή, καθώς και διαρκή υποστήριξη ανταλλακτικών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-5540640, καθώς και στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 07:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon