.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2023 15:49

GoPro Hero 11 Black Creator Edition – Κινηματογραφικό στούντιο τσέπης

[Δελτίο Τύπου]

Η Hero 11 Black Creator Edition είναι μια κάμερα “όλα σε ένα” που κάνει το vlogging, την κινηματογράφηση και τη ζωντανή μετάδοση ευκολότερη από ποτέ.

Αυτό το ολοκληρωμένο σύστημα διαθέτει βίντεο επαγγελματικής ποιότητας 5.3Κ, σταθεροποίηση βίντεο HyperSmooth 5.0 βραβευμένη με Emmy, βελτιωμένο ήχο, ισχυρό φωτισμό LED και 4 ώρες εγγραφής σε ανάλυση 4Κ ανά φόρτιση.

gopro hero11 black creator 02

Το Χόλιγουντ στο χέρι σας

H Hero 11 Black αλλάζει το παιχνίδι με την απίστευτη ποιότητα εικόνας που διαθέτει. Μια εξαιρετικά ευέλικτη χειρολαβή με ολοήμερη φόρτιση και έλεγχο με το ένα χέρι, με πολλές επιλογές τοποθέτησης. Φως, ήχος και απεριόριστο backup στο cloud. Είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το αριστούργημά σας.

Ένας νέος και μεγαλύτερος αισθητήρας εικόνας σας παρέχει πολύ μεγαλύτερο εύρος δημιουργικότητας. Το εκτεταμένο οπτικό πεδίο επιτρέπει να κάνετε ζουμ, να περικόψετε ή να αλλάξετε φακούς για να αλλάξετε οποιαδήποτε εικόνα κατά την επεξεργασία.

gopro hero11 black creator 03

Βίντεο επαγγελματικού επιπέδου με ανάλυση 5Κ

Η εξαιρετικά ευκρινής ανάλυση βίντεο 5.3Κ κάνει ο,τιδήποτε βιντεοσκοπείτε να φαίνεται επαγγελματικότατο, με 8x αργή κίνηση σε εκπληκτική ανάλυση 2.7Κ και λήψη καρέ ανάλυσης 24.7 ΜΡ από το βίντεο.

Σταθεροποίηση βίντεο βραβευμένη με Emmy

Το HyperSmooth 5.0 ανεβάζει τον πήχη στη σταθεροποίηση βίντεο εντός της κάμερας, δίνοντας απίστευτα ομαλά πλάνα, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες λήψης. Δεν απαιτείται κάποιο gimbal ή ειδικό λογισμικό για να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα.

gopro hero11 black creator 13

AutoBoost

Η Hero 11 Black καθορίζει αυτόματα το επίπεδο σταθεροποίησης με βάση την ταχύτητα και την κίνησή σας, για τις πιο ομαλές και ευρείες λήψεις.

Ενσωματωμένη λειτουργία Horizon Lock

Ο ορίζοντάς θα παραμένει επίπεδος ακόμη κι αν η κάμερα γέρνει κατά τη διάρκεια εγγραφής. Και τώρα που το Κλείδωμα Ορίζοντα είναι ενσωματωμένο, είναι ευκολότερο από ποτέ να διατηρήσετε τον ορίζοντα σταθερό όταν η κάμερα περιστρέφεται κατά 360 μοίρες.

gopro hero11 black creator 07

Επαρκής ενέργεια για όλη τη μέρα

Η έκδοση Creator Edition περιλαμβάνει η λαβή Volta, που μεταφέρει μπαταρίες και λειτουργεί και ως τρίποδο αλλά και τηλεχειριστήριο, καθώς και τα Media Mod και Light Mod που συνδυάζονται άψογα για μια ισχυρή δημιουργική λύση.

Χαρακτηριστικά Volta Battery Grip

  • Παρατεταμένη ισχύς μπαταρίας. Η τροφοδοτούμενη λαβή συνδυάζεται με τη μπαταρία Enduro υψηλής απόδοσης για 4 ώρες χρόνου εγγραφής 4Κ/30
  • Έλεγχος με το ένα χέρι χάρη στα ενσωματωμένα κουμπιά κάμερας
  • Ενσωματωμένο τρίποδο
  • Ασύρματο τηλεχειριστήριο. Αποσυνδέστε τη λαβή και ελέγξτε την κάμερα από απόσταση έως 30 μέτρα.

gopro hero11 black creator 08

Λίγο φως, πολλή μαγεία

Ευρύ ομαλό φως LED – με διαχύτη που περιλαμβάνεται – για εξαιρετικά πλάνα με επαγγελματική αίσθηση.

Έτοιμη για περαιτέρω επέκταση χρήσης

Η έκδοση Creator Edition διαθέτει δύο υποδοχές cold shoe, μια θύρα micro HDMI και θύρα μικροφώνου 3.5 mm.

gopro hero11 black creator 12

Διάθεση GoPro στην ελληνική αγορά:

Comtrade Distribution
Λεωφόρος Αλίμου 128
16542 Αργυρούπολη
Τηλέφωνο: 2111827611
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon