.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 16:55

QJMOTOR – Νέος τιμοκατάλογος με SRT800X και μεγάλη προσφορά SRK700

Η Γκοργκόλης ΑΕ ανακοινώνει τον νέο τιμοκατάλογο λιανικής των μοτοσυκλετών και σκούτερ QJMOTOR, ο οποίος τίθεται σε ισχύ από την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023.

Όσον αφορά στην τρέχουσα γκάμα της QJMOTOR, ο τιμοκατάλογος διατηρεί όλα σχεδόν τα μοντέλα στις ίδιες ακριβώς τιμές που είχαν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η εμπορική τους πορεία στην Ελλάδα, στο τέλος της περασμένης χρονιάς.

Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν αφορά το σπορ γυμνό SRK700, το οποίο επωφελείται από μια γενναία μείωση της τιμής του κατά ένα στρογγυλό χιλιάρικο: πλέον κοστίζει €5,995 έναντι των 6,995 που ζητούσε ως τώρα.

H νέα τιμή θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών, καθιστώντας τη δικύλινδρη streetfighter της QJMOTOR μια εκπληκτικά δελεαστική πρόταση.

Η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είναι διαθέσιμη και για test ride στην κεντρική έκθεση της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε., στη Λεωφόρο Θησέως 312, κατόπιν ραντεβού.

Η δεύτερη είδηση του τιμοκαταλόγου αφορά στην προσθήκη της έκδοσης SRT800X με τον μπροστινό τροχό 19 ιντσών και τις ακτινωτές ζάντες χρεώνοντας 300 ευρώ επιπλέον, στα €8,295.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της QJMOTOR στην Ελλάδα (www.qjmotor.gr) για να δείτε όλα τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα στη χώρα μας, με τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη!

Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο της QJMOTOR εδώ: https://www.bikeit.gr/times-2/item/32814-qjmotor

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 17:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon