.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 16:16

Moto Morini – Ανανεωμένος τιμοκατάλογος με το νέο Seiemezzo

Μετά την X- Cape η KSR Hellas φέρνει στην Ελλάδα τη νέα γυμνή Seiemezzo σε δύο εκδόσεις, roadster STR και scrambler SCR.

H Moto Morini παρουσίασε τη γυμνή μοτοσυκλέτα Seiemezzo, ή 6 ½, στην EICMA 2021 σε 2εκδόσεις, τη STR σε κλασικό γυμνό στυλ, και την SCR σε scrambler ύφος με ψηλό τιμόνι, ψηλό φτερό, μάσκα, και μερικές ακόμα διαφορές.

Αμφότερες χρησιμοποιούν τον ίδιο κινητήρα με την X-Cape, δηλαδή τον δικύλινδρο σε σειρά 649 cc με απόδοση 61 hp / 8,250 rpm και 5.5 kgm ροπής στις 7,000 rpm, με ονομαστική τελική ταχύτητα 175 km/h.

Δείτε στη συνέχεια τον αναλυτικό νέο τιμοκατάλογο της Moto Morini που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2022 και στον οποίο οι τιμές των διαφόρων εκδόσεων X-Cape δεν έχουν καμιά αλλαγή, ενώ προστέθηκαν οι λιανικές τιμές των δύο Seiemezzo.

Ιστοσελίδα Moto Morini Seiemezzo

motomorini

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 16:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon