.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 15:09

Moto Travel Greece - Τριήμερο ταξίδι με ενοικιαζόμενη μοτοσυκλέτα στην Πελοπόννησο

Έχεις καιρό να πας ταξίδι; Κανένα πρόβλημα, μπορείς εύκολα να κανονίσεις ένα τριημεράκι. Δεν έχεις μοτοσυκλέτα; Επίσης κανένα πρόβλημα, μπορείς να νοικιάσεις μία για το τριημεράκι που λέγαμε.
Η MotoTravel Greece μπορεί να σου παρέχει και μοτοσυκλέτα για ταξίδι στην Στερεά Ελλάδα και στην Πελοπόννησο. Το ταξίδι αυτό περιλαμβάνει πολλά μέρη για επίσκεψη, όπως Δελφούς, Αράχωβα, Ναύπακτο, γέφυρα Ρίο – Αντίρριο, Ισθμός Κορίνθου, είναι self guided - που σημαίνει ότι η εταιρία παρέχει μαζί και την διαδρομή με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, και αφορά το λιγότερο τρεις αναβάτες. Σε αυτά τα ταξίδια η εταιρία στο κόστος ενοικίασης περιλαμβάνει τόσο την μοτοσυκλέτα αλλά και την διαμονή - δύο διανυκτερεύσεις με το πρωινό με δυνατότητα διαμονής σε μονόκλινο, ασφάλεια για κλοπή, ενημέρωση πριν το ταξίδι και ξεκινάνε από €310 για ένα άτομο με BMW G310GS και φτάνουν τα €580 για BMW R1250GS, συμπεριλαμβανομένων φόρων. Υπάρχει δυνατότητα δεύτερου αναβάτη με επιπλέον χρέωση στα €100. 
 
Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα την μοτοσυκλέτα που θα επιλέξει κάποιος, και για παράδειγμα, μία Yamaha Tenere 700 ξεκινάει από τα €460 για το τριήμερο, για μία BMW F750GS στα €460 και για μία BMW F850GS στα €520
 
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά εδώ 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 19:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon