Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 11:06

Benelli Forever και είσαι ήσυχος!

Μοναδικά προνόμια θα περιμένουν όλους τους νέους κατόχους Benelli ως και το τέλος του 2020!

Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου αυτομάτως αποκτούνται:

- 4 χρόνια εγγύηση ή 40.000km. Δύο (2) χρόνια εγγύηση κατασκευαστή και επιπλέον δύο (2) χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης (ή 20.000 km).

- Ένα έτος δωρεάν οδική βοήθεια.

Με την αγορά της νέας του μοτοσυκλέτας, ο κάθε αναβάτης οφείλει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα, ώστε να τεθούν σε άμεση ισχύ τα προνόμια:

1. Επισκεφθείτε το www.benelli-moto.gr/forever.

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

3. Καταχωρήστε τα 5 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου, που θα βρείτε πάνω στην άδεια κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας σας.

4. Αμέσως μετά θα λάβετε από εμάς σχετική ενημέρωση μέσω email/sms η οποία και θα σας ενημερώνει για την επιτυχή ενεργοποίηση της εγγύησης και της οδικής βοήθειας.

Ακόμη, όλα τα μοντέλα Benelli γίνονται δικά σας με 30% προκαταβολή και σε έως 24 άτοκες δόσεις!

Σημαντικό:

• Είναι σημαντικό η παραπάνω διαδικασία να γίνεται άμεσα και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, ώστε να είναι δυνατή και η άμεση ενεργοποίηση των προνομίων (Οδ. Βοήθεια, Εγγύηση).

• Ο αναβάτης οφείλει να ακολουθεί το προκαθορισμένο πρόγραμμα συντήρησης της μοτοσικλέτας του (χρονικό ή χιλιομετρικό) αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Σε διαφορετική περίπτωση παύει η κάλυψη.

Ο εκάστοτε τοπικός μας αντιπρόσωπος βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κάθε κατόχου Benelli, πρόθυμος να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σχετικά με τη λειτουργία ή τη συντήρηση της μοτοσικλέτας.

Ενημερωθείτε εδώ για το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης στους ήδη κατόχους μοτοσυκλετών Benelli.

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 11:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube