.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 10:20

Husqvarna Motorcycles Collection 2015

 

Είδη ένδυσης και lifestyle αξεσουάρ

 

Νέα συναρπαστικά προϊόντα προστέθηκαν στην collection της Husqvarna Motorcycles για το 2016.
Η Husqvarna Motorcycles είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της νέας collection για το 2016. Η ολοκληρωμένη κορυφαίας ποιότητας σειρά περιλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών προϊόντων τα οποία έρχονται για να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Λειτουργικά, πρακτικά, καθημερινά και lifestyle αξεσουάρ, σχεδιασμένα για να αναδείξουν το καινοτόμο πνεύμα και τις Σουηδικές ρίζες της Husqvarna Motorcycles.
Η collection περιλαμβάνει είδη καθημερινής ένδυσης για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, πρακτικό και προστατευτικό εξοπλισμό για τους offroad αλλά και ασφάλτινους αναβάτες, καθώς και πρακτικά αξεσουάρ και προϊόντα lifestyle. Η καινούρια collection της Husqvarna Motorcycles έχει κάτι για όλους!!!
Όλα τα είδη της Husqvarna, για το 2016, είναι τώρα διαθέσιμα σε όλους τους συνεργάτες της Husqvarna Motorcycles.

Για να δείτε ολόκληρη τη σειρά της Husqvarna Motorcycles, επισκεφτείτε τη σελίδα www.husqvarna-motorcycles.com ή κατεβάστε ολόκληρο τον κατάλογο εδώ: http://bit.ly/1Y6F6x2

ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ LIFESTYLE ΓΙΑ ΤΟ 2016

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ PATHFINDER
Άνετο, κομψό, από ύφασμα τύπου φανέλα, έχει κεντημένο λογότυπο ‘‘Husqvarna’’ στην μπροστινή τσέπη και ένα έμβλημα στο πίσω μέρος. Οι μανσέτες και ο γιακάς έχουν επένδυση απόύφασμα κοτλέ μπλε και κουμπιά με όψη ξύλου ενώ υπάρχει ένα στο μανίκι υπάρχει κεντημένο λογότυπο.

ΜΠΟΥΦΑΝ ALL WEATHER
Πρακτικό μπουφάν 2-σε-1, με έξτρα αφαιρούμενο εσωτερικό μπουφάν το οποίο διαθέτει καπιτονέ επένδυση και φοριέται ξεχωριστά. Το εξωτερικό μπουφάν είναι από αδιάβροχο υλικό που αναπνέει, έχει πλαϊνές τσέπες και τσέπες με φερμουάρ στο ύψος του στήθους, όπως και μια εσωτερική τσέπη. Επιπλέον έχει αφαιρούμενη κουκούλα με κορδόνι που σφίγγει, κορδόνι στο τελείωμα για καλύτερη προσαρμογή και οι μανσέτες κλείνουν με Velcro. Το εσωτερικό μπουφάν έχει πρακτικές τσέπες στην εσωτερική και εξωτερική του πλευρά.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ HIGGINS
Κατασκευασμένα αποκλειστικά για την Husqvarna Motorcycles, με φακούς Higgins, που είναι ανθεκτικοί σε χτυπήματα και προσφέρουν 100% προστασία από ακτινοβολία UVA, UVB και UVC.

SLEEPING BAG (ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ)
Απαραίτητος για τις νύχτες κάτω από τα αστέρια, ο ελαφρύς υπνόσακος της Husqvarna (περίπου 850γρ.) εξασφαλίζει άνετο ύπνο σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 9°C - 14°C (περίπου στους -6°C σε πιο ακραίες συνθήκες ) και όταν συσκευάζεται έχει μικρό μέγεθος για εύκολη μεταφορά.

ΚΡΑΝΟΣ AVIATOR 2.1 RAILED
Κατασκευασμένο αποκλειστικά για την Husqvarna Motorcycles από την Airoh, τοAviator 2.1 Railed έχει δοκιμαστεί σε αγώνες, είναι ένα αρκετά ελαφρύ off road κράνος κατασκευασμένο από Carbon-Kevlar®. Έχει αφαιρούμενη και πλενόμενη επένδυση καθώς και ιμάντες έκτακτης ανάγκης για την περίπτωση που θέλουμε να αφαιρέσουμε γρήγορα τα πλαϊνά μαξιλαράκια. Προσφέροντας βέλτιστη εφαρμογή και ασφάλεια, το κέλυφος του Aviator 2.1 διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εφαρμόζουν στο κολάρο στήριξης του αυχένα.

ΜΠΟΥΦΑΝ SIXTORP PRO GTX
Το Sixtrop είναι ένα υψηλής ποιότητας, πολυχρηστικό touring μπουφάν. Είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο, αντιανεμικό, αδιάβροχο και αναπνέων χάρη στο υλικό GORE-TEX® από το οποίο είναι κατασκευασμένο. Διαθέτει αφαιρούμενη θερμική επένδυση και προσφέρει εξαιρετική ελευθερία κινήσεων, για μεγαλύτερη άνεση. Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες, ενώ έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης αντικειμένων, χάρη στις ευρύχωρες τσέπες που διαθέτει μπροστά και πίσω.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ SIXTORP PRO GTX
Σχεδιασμένο για να συνδυάζεται με το μπουφάν Sixtorp αυτό το υψηλής ποιότητας touring παντελόνι είναι κατασκευασμένο από GORE-TEX® πολλών χρήσεων, αντιανεμικό, αδιάβροχο και αναπνέει. Έχει εξωτερικό ύφασμα δύο στρωμάτων, με αδιάβροχες ραφές, αδιάβροχους ιμάντες σύσφιξης για τη μέση, επένδυση με μορφή πλέγματος, ενίσχυση της περιοχής που έρχεται σε επαφή με τη σέλα με 500D Cordura, όπως και μεγάλες πλαϊνές τσέπες, σχεδιασμένες να εξασφαλίζουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 10:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζώνη Nordcap Spyne Βάσεις για κάμερες Go Pro »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon