.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 11:54

Andeli Mototouring – Εκδρομή στην Costiera Amalfitana και Apulia, στην Ιταλία

Εξαήμερο ταξίδι σε μια από τις μαγευτικότερες περιοχές της Ιταλίας, γεμάτη ιστορία και τοπία που κόβουν την ανάσα, περνώντας και από τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας.

Η εκδρομή περιλαμβάνει έξι ημέρες οδήγησης (28 Μαΐου-4 Ιουνίου), πέντε διακυντερεύσεις, καλύπτει συνολική απόσταση περίπου 1,000 χιλιομέτρων, 100% ασφάλτινων και μεσαίου βαθμού δυσκολίας (επαρχιακό δίκτυο με κλειστές στροφές).

Η περιήγηση στην πιο “ελληνική” περιοχή της Ιταλίας περνά από το Alberobello με τα φημισμένα πέτρινα κτίσματα με τις θολωτές στέγες (Τρούλοι) και κλείνει την πρώτη μέρα στην πόλη Lecce με τη μπαρόκ αρχιτεκτονική.

Η συνέχεια μας λέει “Kalos Irtate” στην περιοχή Apulia και τα Ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, με περιήγηση στην πόλη Matera (όπου γυρίστηκε η κινηματογραφική ταινία του Mel Gibson Τα Πάθη του Χριστού).

Οι επόμενες δύο μέρες με έδρα στην πόλη Salerno γεμίζουν με επισκέψεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στην Ποσειδωνία (Paestum) και την Πομπηία, αλλά και τη διάσχιση της φημισμένης και πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής της Costiera Amalfitana.

Η αναχώρηση θα γίνει είτε από Πάτρα ή από Ηγουμενίτσα, ενώ η επιστροφή προς Ελλάδα θα μπαρκάρει από το λιμάνι του Bari.

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει είτε με τη δική σας μοτοσυκλέτα, αλλά προσφέρεται και η δυνατότητα ενοικίασης (μοτοσυκλέτας και αξεσουάρ) από τον στόλο της Andeli Mototouring.

Δείτε περισσότερα για την εκδρομή και δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://andelimototouring.gr/tour/costiera-amalfitana-apulia/.

Andeli Mototouring
Τηλ: 210 65 33 968

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 12:01

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon