.
Κατηγορία EDITORIAL
Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 16:19

Editorial τεύχους 50, Σεπτέμβριος 2019 - Η ιστορία γράφεται από παρέες!

Το 1ο Adventure Meeting πέρασε στην ιστορία, την Κυριακή 15/9 το απόγευμα, στις 18:00. Πέρασε στην ιστορία όταν οι πύλες του The Ranch, του άριστου αυτού φιλόξενου χώρου, με το καταπληκτικό σε ήθος και επαγγελματισμό προσωπικό, που φιλοξένησε την εκδήλωση, έκλεισαν για το event.

Η σκόνη των αναβατών παρέμεινε μέσα, τα χαμόγελα έφυγαν μαζί και συντροφεύουν όλους όσους συμμετείχαν για τον υπόλοιπο καιρό.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώθηκε ένα Test Ride Event σε εξωτερικό χώρο, με πάνω από 70 μοτοσυκλέτες.

Τρεις μέρες οδήγησης σε πραγματικές συνθήκες, σε διαδρομή από το Σοφικό έως το Αγγελόκαστρο για τους ασφάλτινους, σε διαδρομή 50-50 μέσα στο δάσος, σε πατημένο χωματόδρομο, για τους χωμάτινους.

Σε κορδελιασμένη διαδρομή eπduro για τους εντουράδες, σε πίστα flat track για όσους στρίβουν πλαγιολισθαίνοντας.

Με παράλληλα events, όπως τα σεμινάρια οδήγησης για παιδιά, τα σεμινάρια οδήγησης στην πόλη, τα μαθήματα enduro για γυναίκες, οι παρουσιάσεις ταξιδιωτικών, το σεμινάριο φωτογραφίας, η αίθουσα προβολής video ''Yamaha 50 χρόνια'', το πάρτυ το βράδυ του Σαββάτου.

Έξι πλοηγοί να δουλεύουν ακατάπαυστα για τρεις μέρες, δύο back up να αντικαθιστούν ενδιάμεσα και να φροντίζουν για την ξεκούραση των υπολοίπων - δεν υπήρχε ξεκούραση τελικά! - τέσσερα άτομα στην γραμματεία, μοναδική υποστήριξη στα bookings των μοτοσυκλετών, που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Τίποτα από αυτά δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Τίποτα που να φέρει 70κάτι μοτοσυκλέτες 100 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, που να φέρει τόσες παράλληλες εκδηλώσεις σε έναν ιδιαίτερο χώρο.

Τίποτα ίδιο που να προσελκύσει κόσμο από την Νάξο, από την Κέρκυρα, την Καλαμάτα, το Λεωνίδιο, και αλλού.

Με ασθενοφόρο αλλά και διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, με όχημα υποστήριξης και πυροσβεστική σε αναμονή, φωτογράφο και ανέβασμα φωτογραφιών των αναβατών άμεσα στα social.

Με τόσους χορηγούς επικοινωνίας, από το μεγαλύτερο ποσοστό των website's ειδικού τύπου στην Ελλάδα, αλλά και από τηλεόραση.

Ναι, το 1ο Adventure Meeting είναι μοναδικό στο είδος του!

Την επιτυχία του λοιπόν, την οφείλει στις παρέες, γιατί αυτές είναι που γράφουν την ιστορία!

Γι' αυτό, και άλλα πολλά, Ηλία Τσανικλίδη, Σπύρο Μπάρκα, Βαλάντη Μπελεσιώτη, Άρη Ζήρα, Σπύρο Τσαντήλα, Κώστα Γκαζή, Θοδωρή Ξύδη, Κώστα Γαμβρούλη, Τζένη Σαμπανίκου, Μελίσα Κοτσάκη, Κατερίνα Τασιοπούλου, Δανάη Μπάρκα, Οδυσσέα Μπάρκα, Βασίλη Κωστάκο, Ηλία Χατζηγεωργίου, Δημήτρη Κατσούλα, Δημήτρη Δεμένεγα, Στέλιο Τσιμπίδη, αλλά και Αντώνη, Μαριγώ, Γιώργο και Δήμητρα από το The Ranch, σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Γράψατε ιστορία!

Τάκης Μανιάτης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon