.
Κατηγορία Αναβάτες
Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 15:23

Αφιέρωμα Rainey vs Schwantz – Σύγκρουση Made in the USA! (Video)

Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο μεγάλων αναβατών

«Είναι υπέροχο να βλέπεις (σ.σ να υπάρχει πλέον) μία σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που μισούσαν παράφορά ο ένας τον άλλο». Νομίζουμε ότι αυτή η δήλωση, που θα ακούσετε και εσείς στο εξαιρετικό βίντεο που ακολουθεί, περιγράφει ίσως με τον καλύτερο τρόπο τη σχέση μεταξύ των δύο μεγάλων Αμερικανών αναβατών, του Wayne Rainey των τριών παγκόσμιων τίτλων και του Kevin Schwantz.

Οι Rainey και Schwantz ξεκίνησαν την αντιπαράθεσή τους από τα αμερικάνικα superbike και την συνέχισαν και στην παγκόσμια σκηνή στην κατηγορία των GP500. Το βίντεο που δημιούργησαν οι άνθρωποι της Dorna πραγματεύεται ακριβώς αυτή την αντιπαλότητα που εξελίχθηκε αργότερα σε… κανονική σχέση μεταξύ δύο πρωταθλητών που σέβονται ο ένας των άλλων και αξίζει 100% τα 15 λεπτά που θα σας πάρει για να το δείτε.

Ο Rainey μιλάει για τον Schwantz και ο Schwantz για τον Rainey σε ένα βίντεο για δύο από τα μεγαλύτερα αμερικάνικα ταλέντα στους δύο τροχούς όλων των εποχών, τα οποία μάλιστα τέθηκαν αντιμέτωπα σε αυτή που θεωρείται από πολλούς η χρυσή εποχή του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Καλή απόλαυση!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 15:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon