.
Κατηγορία ISDE
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 14:12

ISED 2019, Πορτογαλία – Ημέρα 4η

Οι Αμερικανοί διατηρούνται στην κορυφή της κατάταξης, την ώρα που η γυναικεία ομάδα της Αυστραλίας αναγκάζεται να αποχωρήσει.

Την τρίτη μέρα του International Six Days Enduro 2019 που διοργανώνεται στο Portimao της Πορτογαλίας, η δράση συνεχίστηκε με αγωνιώδεις εξελίξεις.

Στη μεγάλη κατηγορία World Trophy η ομάδα των ΗΠΑ διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης, αφότου προσπέρασε την Αυστραλία μια μέρα πριν.

Παρά τη νέα νίκη του πιο φορμαρισμένου αναβάτη του ISDE, του Αυστραλού Daniel Sanders (Husqvarna) που κέρδισε για άλλη μια μέρα, το συνολικά καλύτερο πλασάρισμα των Αμερικανών με τρεις αναβάτες στην πρώτη επτάδα τους διατήρησε στη θέση του οδηγού.

Οι Αυστραλοί παραμένουν στη δεύτερη θέση, χωρίς να απειλούνται ιδιαίτερα από την τρίτη Ιταλία.

Στη Junior World Trophy, απεναντίας, η ομάδα της Αυστραλίας κρατά με άνεση την πρώτη θέση μετά από 4 αγωνιστικές μέρες, διατηρώντας μια διαφορά της τάξης των εννιά λεπτών από τους δεύτερους Αμερικανούς.

Και εδώ η τρίτη θέση ανήκει στους Ιταλούς, οι οποίοι μάλιστα βγαίνοντας δεύτεροι την 4η αυτή μέρα πλησίασαν κι άλλο την ομάδα των ΗΠΑ, ενώ πίσω τους οι Ισπανοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του βάθρου.

Τέλος στο Women’s World Trophy τα μαντάτα για την Αυστραλία ήταν πολύ άσχημα. Μετά από την αποχώρηση με τραυματισμό της Mackenzie Tricker (ΚΤΜ) χτες, σήμερα χτύπησε μετά από άσχημη πτώση και η αρχηγός, Tayla Jones (Husqvarna) και πλέον η ομάδα αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Μετά από έξι συνεχόμενες νίκες σε ISDE, η γυναικεία ομάδα της Αυστραλίας δε θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια έβδομη, ιστορική νίκη.

Στην πρώτη θέση πέρασαν καθαρά πλέον οι Αμερικάνες, κρατώντας τη Μεγάλη Βρετανία σε μεγάλη απόσταση, 13 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα πιο πίσω στη δεύτερη θέση.

Τρίτες είναι πλέον οι Γερμανίδες, με διαφορά άνω των τριών λεπτών από τις Βρετανίδες.

Αναλυτικά αποτελέσματα ISDE 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 14:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon