.
Κατηγορία ISDE
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 17:10

ISDE 2019, Πορτογαλία - Ημέρα 1η

Ξεκίνησε το εξαήμερο ISDE στο Portimao της Πορτογαλίας με την εθνική ομάδα της Αυστραλία να θέτει τον νόμο της, την ώρα που ο παγκόσμιος πρωταθλητής EnduroGP, Brad Freeman, εγκατέλειψε τραυματίας.

Είναι οι νικητές του θεσμού το 2018 και φυσικά θέλουν να επαναλάβουν το κατόρθωμά τους και να ξαναβρεθούν στην κορυφή του κόσμου του Enduro.

Στην κεντρική κατηγορία World Trophy η ομάδα RecoveR8 Team Australia άρχισε τον αγώνα της με μια επίδειξη δύναμης, προεξάρχοντος του αναβάτη της Daniel Sanders (Husqvarna).

Οι Αυστραλοί άφησαν δεύτερη την ομάδα των ΗΠΑ που ήρθε με μεγάλες βλέψεις για να ντουμπλάρει τους τίτλους της (κέρδισε μια φορά το 2016 στην Ισπανία) και η απόσταση των 19 δευτερολέπτων που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο δεν τη λες και μεγάλη.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Ιταλία, έχοντας ωστόσο με το καλημέρα μιαν απόσταση 2 λεπτών από τους πρωτοπόρους.

Στο μεταξύ, σοκ για την Αγγλία αποτέλεσε ο τραυματισμός του παγκόσμιου πρωταθλητή EnduroGP, Brad Freeman (Beta) που εγκατέλειψε τον αγώνα με χτυπημένο τον δεξιό του καρπό. Η απώλειά του θα κάνει πολύ δύσκολο το έργο των Άγγλων για μια θέση στο βάθρο.

Στο Junior World Trophy ήταν ξανά οι Αυστραλοί που πήραν τα ηνία, μπροστά από τις ΗΠΑ, στη δεύτερη θέση, και τη Γαλλία στην τρίτη.

Όσο για τις γυναίκες, στο Women's World Trophy οι Αμερικανίδες έφεραν την ομάδα των ΗΠΑ στην πρώτη θέση, μπροστά από τη Γερμανία και την Αυστραλία.

Αναλυτικά αποτελέσματα ISDE 2019

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 17:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon