.
Κατηγορία ISDE
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 14:29

ISDE 2019, Πορτογαλία – Ημέρα 5η

Προτελευταία μέρα του αγώνα και οι Αμερικανοί κρατούν πια με το ένα χέρι τους τίτλους στις βασικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Με νέα νίκη τους στην μεγάλη κατηγορία, World Trophy, οι ΗΠΑ διεύρυναν τη διαφορά τους στη γενική κατάταξη του αγώνα και πλέον έχουν μια μόλις μέρα μπροστά τους για να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους σε International Six Days Enduro.

Αν και ο νικητής της ημέρας ήταν ο Ισπανός Josep Garcia (KTM), κόβοντας το απίστευτο σερί του Αυστραλού Daniel Sanders (Husqvarna), οι Αμερικανοί είχαν τους τρεις από τους τέσσερεις αναβάτες τους μέσα στην πρώτη εξάδα, νικώντας ως ομάδα την 5η μέρα.

Κάπως έτσι οι ΗΠΑ έχουν χτίσει μια διαφορά άνω των δύο λεπτών από την Αυστραλία, και πλέον πρέπει να απλά να την υπερασπιστούν αύριο στην τελευταία αγωνιστική μέρα με την ειδική δοκιμασία Motocross.

Στη μάχη για το τρίτο σκαλί του βάθρου οι Ισπανοί κέρδισαν σήμερα τους Ιταλούς, αλλά στο σύνολο οι γείτονές μας διατηρούνται τρίτοι και μάλιστα με μια υγιή διαφορά 4.5 λεπτών.

Στη Junior World Trophy η Αυστραλία συνέχισε να κερδίζει και να ανοίγει διαφορά από τις δεύτερες ΗΠΑ.

Η Ισπανία έχει καθίσει άνετα στην τρίτη θέση και φαίνεται πως θα καταφέρει να κρατήσει την οικοδέσποινα Πορτογαλία εκτός βάθρου.

Στις γυναίκες, Women's World Trophy, η αποχώρηση των Αυστραλέζων έχει δώσει στην ομάδα των ΗΠΑ ένα άνετο προβάδισμα.

Πίσω τους στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι αναβάτριες της Γερμανίας, κρατώντας χαλαρά τρίτη την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας.

Αναλυτικά αποτελέσματα ISDE 2019

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 14:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ISED 2019, Πορτογαλία – Ημέρα 4η ISDE 2021, Ιταλία – 1η Ημέρα »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon