.
Κατηγορία AMA Supercross
Σάββατο, 03 Μαϊος 2014 12:32

AMA Supercross 2014, 17ος αγώνας, Las Vegas

Αυλαία για το φετινό ΑΜΑ Supercross

 

 

Έπεσε η αυλαία για το φετινό Monster Energy Supercross στο Λας Βέγκας, με τον Ryan Villopoto μεγάλο νικητή του πρωταθλήματος, το οποίο είχε ήδη κλειδώσει από τον προηγούμενο αγώνα. Το φινάλε έγραψε κατακτώντας ακόμη μία νίκη, την 7η για το 2014.

450SX

Ο Jake Weimer θα πάρει για πρώτη φορά την Holeshot, γρήγορα όμως πέρασε μπροστά ο Villopoto στον εναρκτήριο γύρο και ακολούθησε ο Ryan Dungey. Ο Weimer δεν κατάφερε να κρατηθεί για πολύ στην τρίτη θέση, καθώς τον εκτόπισε ο ομόσταυλός του Ken Roczen στον δεύτερο γύρο.

Το άνοιγμα του Villopoto θα φτάσει τα 9 δευτερόλεπτα μέχρι τον 15ο γύρο, για να περάσει την γραμμή του τερματισμού με διαφορά 13.9 δευτερολέπτων. Δεύτερος θα τερματίσει ο Dungey και τρίτος ο Roczen.

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θα είναι η τέταρτη για τον Villopoto και η σημερινή νίκη η 41η της καριέρας του. 

250SX

Η Holeshot ανήκει στον Cooper Webb, ενώ ο Anderson θα τελειώσει τον πρώτο γύρο στην 9η θέση. Ενδιαφέρουσα θα είναι η διελκυστίνδα για την πρώτη θέση ανάμεσα σε Wilson και Webb, με τον Wilson να περνάει τελικά τη γραμμή του τερματισμού πρώτος και να κατακτά τη δεύτερη νίκη της σεζόν. Ακολουθεί ο Webb, ενώ το πόντιουμ συμπληρώνει στην τρίτη θέση ο Justin Hill. Ο Anderson θα τερματίσει στην έκτη θέση, αρκετή προκειμένου να πάρει το πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Video 250

 

Video 450

 

Φωτογραφίες



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 11:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon