.
Κατηγορία AMA Supercross
Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 15:24

AMA Supercross 2015, 1ος αγώνας, Angel Stadium

 

Roczen και Nelson

 

To πρωτάθλημα Monster Energy AMA Supercross 2015 ξεκίνησε ήδη στην Αμερική, και στον πρώτο αγώνα, στο Angel Stadium, ο Ken Roczen και ο Jessy Nelson κέρδισαν τις κατηγορίας 450SX και 250SX, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική χρονιά.

Στα 450SX, ο Andrew Short ήταν αυτός που κέρδισε την holeston με τον Roczen να τον ακολουθεί από κοντά και οι δύο αναβάτες έχασαν χρόνο για να περάσουν τον Alessi που βρέθηκε μπροστά, στον πρώτο γύρο. Όταν ο Roczen πέρασε μπροστά, αύξησε την διαφορά του και έφτασε άνετα στην 3η του νίκη στην καριέρα του στο AMA Supercross. Ήταν όμως η πρώτη για την ομάδα του Ricky Carmichael και Carey Hart.
Ακολούθησε από κοντά ο Jason Anderson που τερμάτισε 2ος, και ο Trey Canard που συμπλήρωσε το βάθρο.
Στα 250SX ο Nelson πήρε την Holeshot μπροστά από τον Matt Bisceglia και τον Zach Osborne. Ο Nelson προηγήθηκε σε όλη την διάρκεια των 15 γύρων του αγώνα και έτσι βρέθηκε στην πρώτη νίκη της καριέρας του, μόλις στον 16ο αγώνα που έχει συμμετάσχει. Ακολούθησε ο Osborne ενώ ο Tyler Bowers κατάφερε να επιβληθεί του Hill και να ανέβει αυτός στο βάθρο.

Αποτελέσματα 450

450SX
1. Ken Roczen (SUZ)
2. Jason Anderson (HUS)
3. Trey Canard (HON)
4. Ryan Dungey (KTM)
5. Andrew Short (KTM)
6. Justin Barcia (YAM)
7. Weston Peick (YAM)
8. Broc Tickle (SUZ)
9. Mike Alessi (SUZ)
10. Chad Reed (KAW)

Αποτελέσματα 250

250SX
1. Jessy Nelson (KTM)
2. Zach Osborne (HUS)
3. Tyler Bowers (KAW)
4. Justin Hill (KTM)
5. Aaron Plessinger (YAM)
6. Shane Mcelrath (KTM)
7. Cooper Webb (YAM)
8. Alex Martin (YAM)
9. Joshua Hansen (KAW)
10. Michael Leib (HON)

Φωτογραφίες

Video 450

Video 250

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιανουαρίου 2015 16:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon