.
Κατηγορία AMA Motocross
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 16:07

AMA Pro Motocross, 5ος αγώνας, Muddy Creek

 

Ο Roczen σε παράσταση για έναν ρόλο

 

 

Ο Ken Roczen τείνει να μετατρέψει το πρωτάθλημα σε προσωπική υπόθεση μετά τον τραυματισμό του Ryan Dungey και στο Tennessee υπό υψηλές θερμοκρασίες και αρκετά ψηλή υγρασία παρέδωσε άλλη μια παράσταση κυριαρχίας. 

450ΜΧ


Σαρωτικός ο Ken Roczen (Suzuki) έφυγε από το Tennessee και την πίστα του Muddy Creek με δύο νίκες σε ισάριθμα σκέλη του αγώνα. Με τον επιβλητικό αυτόν τρόπο αύξησε κι άλλο τη διαφορά του από τον δεύτερο Eli Tomac της Kawasaki

Ο Tomac προσπάθησε να κοντράρει τον αναβάτη της Suzuki, ειδικά στο δεύτερο σκέλος όπου η μονομαχία τους κράτησε ως το πέσιμο της καρό σημαίας, ωστόσο τελικά περιορίστηκε σε δύο δεύτερες θέσεις. 

Κάπως έτσι ισχυροποίησε τη δεύτερη θέση του στην γενική κατάταξη, μπροστά από τον Cole Seeley (Honda). 

Αποτελέσματα

250ΜΧ


Με μια δεύτερη και μια πρώτη θέση ο Cooper Webb (Yamaha) έφυγε νικητής από τον αγώνα που φιλοξενήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του στο Tennessee. 

Αυτό, σε συνδυασμό με την κακή επίδοση του Joey Savatgy (Kawasaki) στον δεύτερο αγώνα όπου τερμάτισε έβδομος, έβαλε φωτιά στην κατάταξη των 250 κυβικών, με τη διαφορά του Savatgy από τον Webb να έχει πλέον μειωθεί στους μόλις 8 βαθμούς. 

Αποτελέσματα 

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 16:12

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « AMA Pro Motocross, 4ος αγώνας, High Point AMA Pro Motocross, 6ος αγώνας, Redbud »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon