.
Κατηγορία AMA Motocross
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013 09:30

ΑΜΑ Μotocross 2013, 8ος αγώνας, Washougal

 

Μειώνει την διαφορά ο Tomac

 



Του Νίκου Τσαμάνδουρα

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξει κύλησε ο αγώνας στην Washougal ειδικά στην κατηγορία των 450 όπου και πάλι πρωταγωνιστές ήταν οι δύο 2 Ryan’s. Στα 250 τα πράγματα ήταν καλύτερα για τον Eli Tomac που κυριάρχησε στον αγώνα και πλέον είναι στον -1 βαθμό από τον Roczen.

450 - No surprises!


Πακέτο με την Holeshot πήρε ο Ryan Dungey την 4η φετινή του νίκη αφού δεν άφησε σε κανέναν περιθώριο να τον περάσει καθώς από ότι φάνηκε η πίστα στην Washougal ήρθε για να ρεφάρει την χασούρα του Redbud όπου εκεί δεν τερμάτισε στο 1ο σκέλος του αγώνα δίνοντας βαθμολογικό αέρα στον Villopoto. Στην 2η θέση βρέθηκε ο Ryan Villopoto, με τον James Stewart να τον ακολουθεί και να κλείνει το βάθρο μπροστά από τον 4ο Justin Barcia που στάθηκε άτυχος καθώς έχασε την 2η θέση λόγω πτώσης. Πίσω από τον Barcia τερμάτισε ο Josh Grant με την 10άδα να κλείνουν οι Andrew Short, Mike Alessi, Weston Peick, Chad Reed και Jake Weimer.
Στο 2ο σκέλος ήρθε η απάντηση του Villopoto που πήρε τη νίκη στον αγώνα της «έδρας» του για πρώτη φορά στην καριέρα του αφήνοντας 2ο τον Ryan Dungey. Στην 3η θέση και πάλι ο James Stewart με πίσω του τον Jake Weimer στην καλύτερη φετινή του επίδοση. Επίσης η 5η θέση ήταν και η καλύτερη φετινή επίδοση και για τον Broc Tickle που ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει σημάδια μεγάλης βελτίωσης. Την 10άδα έκλεισαν οι Mike Alessi, Chad Reed, Phil Nicoletti, Andrew Short και Josh Grant (που πήρε και την Holeshot)

250 - Έφτασε τον Roczen o Tomac


Στο 1ο σκέλος του αγώνα η υπόθεση «νίκη» κλείδωσε από τον 2ο μόλις γύρο στον Eli Tomac, όταν πέρασε τον Justin Bogle που πήρε την Holeshot. O Kevin Roczen μετά από μια κακή εκκίνηση που τον οδήγησε σε πολλές προσπεράσεις τερμάτισε 2ος με τον teammate του, Marvin Musquin να συμπληρώνει το βάθρο. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Justin Bogle με πίσω του τον Justin Hill. Ακολούθησε ο Adam Cianciarulo με την 6η θέση να είναι η καλύτερη του για φέτος. Την 10άδα συμπλήρωσαν οι Martin Davalos, Kyle Cunningham, Cole Seely και Wil Hahn.
Η συνέχεια έφερε το όνομα του Eli Tomac καθώς πήρε τη νίκη και στο 2ο σκέλος αφήνοντας πίσω του τον Ken Roczen στην 2η θέση και μειώνοντας την βαθμολογική τους διαφορά στον ένα μόλις βαθμό. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Zach Osborne και τον ακολούθησε ο Murvin Musquin κάνοντας το 3-4. Σε 5η και 6η θέση τερμάτισαν οι Anderson και Bogle με τον 2ο να χάνει το βάθρο 4 γύρους από το τέλος όπου βρισκόταν και στην 3η θέση. Την 10άδα έκλεισαν οι Justin Hill, Blake Bagget, Martin Davalos και Cole Seely.

Φωτογραφίες

Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon