.
Κατηγορία Trial Ride
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 12:10

Τα Trail Ride του 2016 ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο

 

Ποιο είναι το εκκλησάκι;!

 

Το Off Road Team αλλάζοντας τον προσανατολισμό των Trail Ride ανανέωσε το κοινό, τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα τους, βάζοντας σε ένα παιχνίδι προσανατολισμού, γνώσεων, παρατηρητικότητας, αλλά και φωτογραφίας τους 70+ συμμετέχοντες με όλα τα μέσα!

IMG 8341

Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε! Μοτοσυκλέτες, Quad, ATV, Buggies, αυτοκίνητα, αλλά και Sidecar (μοτοσυκλέτα με καλάθι)!

Η αυλαία των Trail Ride για το 2016 άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο στο Limit Up στο Κρυονέρι, αγαπημένο μέρος των trail-riders.

IMG 8465

Η διαδρομή δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ώστε να μπορέσουν όλοι να την ολοκληρώσουν σύντομα παρόλες τις δυσκολίες της.

5D3 1052

Όμως, ο απώτερος σκοπός, ήταν το «διαγώνισμα» που περίμενε τους συμμετέχοντες, οι ερωτήσεις και οι φωτογραφίες που ζητούσαν απάντηση ή απαθανάτιση, ώστε να παρουσιαστούν στην οργάνωση ως «πειστήρια» διέλευσης της διαδρομής αλλά και της καλλιτεχνικής φύσης του καθένα!

IMG 8474

Τα τρία πληρώματα του Vitara Club αν και καθυστερημένα, μετά από «ομαδική» δουλειά συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία με 15/16 σωστές απαντήσεις!

IMG 8562

Όμως, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σταμάτης Βαλινάς με ΚΤΜ 990 Adventure που απάντησε έγκαιρα στο μεγαλύτερο ποσοστό ερωτήσεων.

IMG 8556

Το δίδυμο Ντάνυ Μακροδημήτρη με Honda CRM 125 και Παναγιώτης Λέκκας με Kawasaki KDX 250 ανέβηκαν στην 2η θέση, με τον Γιώργο Μανουσάκη και Μιχάλη Δουλγεράκη να ανεβαίνουν τελικά στην 3η θέση με Suzuki Vitara οριακά μπροστά από τον Σπύρο Τσιμέκα (Yamaha WR 450F) με μία απάντηση λιγότερη…

IMG 8379

Τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όλων όμως τράβηξε η συμμετοχή των Παύλου Μουνδρέα και Δημήτρη Γαλλόπουλου, πάνω σε ένα Ural 750 Sidecar 3X2…! Θυμίζοντας μιαν άλλη εποχή, και με ένα μοναδικό Vintage στιλ, η ιδιαίτερη αυτή παρουσία θα μείνει στην ιστορία! Άξιοι!

IMG 8533

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και ΑJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

To ραντεβού ανανεώνεται για 28 Φεβρουαρίου, με το 2ο Trail Ride. Θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016 14:48

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon