.
Κατηγορία Trial Ride
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 09:25

Greece Rally 2022 – Πρόλογος και Εκκίνηση!

Tο απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου 2022 ξεκίνησε το Greece Rally 2022, που πραγματοποιείται στη Βέροια.

Πρόκειται για το θεσμό που οργανώνεται από την Μηχανοκίνητη Ομάδα Βέροιας, την ομάδα «Off Road Team», υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ και του δήμου Βέροιας. Περισσότεροι από 50 αναβάτες από Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πολωνία, Φιλανδία και Ελλάδα, για τις επόμενες 7 ημέρες θα τρέξουν στα βουνά της Λάρισας, της Κοζάνης, της Πιερίας, της Πέλλας και του Κιλκίς, έως και το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου όπου μετά από 1.500 αγωνιστικά χιλιόμετρα εκτός δρόμου, ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής στο ξενοδοχείο Αιγές, που αποτελεί όλες τις ημέρες το κέντρο του αγώνα.

Νωρίτερα την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε ο Πρόλογος, με τους 5 πρώτους αναβάτες να είναι οι :
Top 5:

  1. #8 George STOGIANNOS (GR)
  2. #31 Robert PLARINA (NL)
  3. #33 Mark HURLSTON (UK)
  4. #4 Roberto BARBIERI (IT)
  5. #200 Antonio PATRIZIO (IT)


Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα πατώντας εδώ, ενώ ο Πρόλογος είχε όπως είπαμε αναγνωστικό χαρακτήρα, με τα 50χλμ της διαδρομής να έχουν φόντο την Εγνατία, το Σέλι και τις όχθες του Αλιάκμονα. Η συνέχεια έχει 300χλμ στα βουνά του Βερμίου!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon