.
Κατηγορία Trial Ride
Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 09:34

1οTrail Ride 2015 - 1 Φεβρουαρίου

 

Ιδανικό ξεκίνημα!

 

Τα δελτία μιλούσαν για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει 80 τουλάχιστον αναβάτες να δώσουν δυναμικό παρόν στο 1οTrailRideτης χρονιάς!

Έδρα το Κρυονέρι

Με αφετηρία –και τερματισμό- το Κρυονέρι, τα 100 χιλιόμετρα της διαδρομής σε κάθε είδους τερέν, αποδείχτηκαν ιδανικά για να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση, περιπέτεια, κούραση αλλά και συνεχή χαμόγελα στους συμμετέχοντες! Η λάσπη, τα ποταμάκια, τα μονοπάτια, οι φλαταδούρες με τα μαλακά χώματα αλλά και η απαιτητική πέτρα σε ορισμένα σημεία ήταν τα στοιχεία της μαγικής συνταγής!
Ο δυνατός αέρας ήταν ευτυχώς ζεστός, ενώ κράτησε μακριά την βροχή, αλλά ο μουντός καιρός έδινε μια εικόνα περιπέτειας στην διαδρομή! Η αφρικανική σκόνη που είχε καλύψει τον ουρανό έδινε και ένα άρωμα… Dakar!
Το ποταμάκι του Μαραθώνα χάρισε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες και στους φωτογράφους που απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα στην προσπάθεια αυτοκινήτων, Quads, Buggiesκαι μοτοσυκλετών να το προσπελάσουν αλώβητοι! Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο ένιωσε την δροσιά του!
Μετά από 3 ώρες, άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι, για να ολοκληρωθεί η άφιξη δυο ώρες αργότερα από το μεγαλύτερο ποσοστό, που έφτασε το 70% από όσους ξεκίνησαν!
Στον ποδηλατικό αγώνα, που είχε μήκος 22 χιλιόμετρα στα πέριξ του Κρυονερίου, συμμετείχαν 14 αποφασισμένοι ποδηλάτες με νικητή τον νεαρό ΜπάμπηΜατιάτο, οριακά μπροστά από τον συνήθη νικητή Βασίλη Σουχλιέρη που απαρνήθηκε τα Quad για χάρη του MountainBike, ενώ 3ος ήταν ο Σταύρος Κανελλέας που δεν αφήνει βάθρο για βάθρο όπου κι αν συμμετέχει!

Πολλές βραβεύσεις

Στον τερματισμό βραβεύτηκαν οι παλιότερες μοτοσυκλέτες, όπως και οι μεγαλύτερες κι οι μικρότερες, καθώς και οι αναβάτες που πρώτη φορά δοκίμασαν το παιχνίδι των TrailRide!
H συνέχεια θα δοθεί την 1η Μαρτίου, σε μια νέα περιοχή, με μια διαδρομή που θα έχει την μορφή «Κυνήγι Θησαυρού» που θα ανακοινωθεί με νέο Δελτίο Τύπου.

Τα TrailRide του OffRoadTeam στηρίζουν η AJPmotos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory,η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και το Bikeit.gr που πιστεύει και προωθεί τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 09:50

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon